Premier League: Συζητήσεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Ιούνιο!

Πιέζουν οι ομάδες στην Αγγλία για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα στο νησί υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συζητήσεις με την κυβέρνηση για σέντρα τον Ιούνιο!

Premier League: Συζητήσεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Ιούνιο!

Πιέζουν οι ομάδες στην Αγγλία για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα στο νησί που κάνουν λόγο για συζητήσεις με την κυβέρνηση για σέντρα τον Ιούνιο!

Οι ομάδες της Premier League είναι δεδομένο πως θα πιέσουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, όσο αυτό είναι εφικτό, τη δεδομένη χρονική περίοδο, όπου τα πάντα σε όλο τον κόσμο κινούνται γύρω από τον κορονοϊό, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την κυβέρνηση με στόχο την επανέναρξη του πρωταθλήματος τον προσεχή Ιούνιο, αν φυσικά όλα έχουν κυλήσει ομαλά με την πανδημία.

Η απόφαση για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και την τεράστια προσπάθεια αποφυγής του σεναρίου της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, ειδικά από τη στιγμή που... παίζονται πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι, είναι ομόφωνη.

Οι 20 ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος αναζητούν τρόπους και φυσικά διαθέσιμες ημερομηνίες για να βγουν ξανά οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Mirror», οι συζητήσεις και οι επαφές με την κυβέρνηση συνεχίζονται για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα τον Ιούνιο!

Βέβαια, στα γήπεδα δεν θα υπάρξει κόσμος κατά πάσα πιθανότητα, ωστόσο όλες οι πλευρές πορεύονται προς την κατεύθυνση της επαναφορά της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας.

Τώρα αυτό κατά πόσο είναι εύκολο θα φανεί το προσεχές διάστημα, ωστόσο το σίγουρο είναι πως οι ομάδες στην Αγγλία έχουν αποφασίσει και θέλουν να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος. Ακόμη και με αναμετρήσεις χωρίς την παρουσία θεατών.

Για την ιστορία απλώς να αναφέρουμε ότι απομένουν συνολικά 92 αγώνες (!) για να πέσει η αυλαία του αγγλικού πρωταθλήματος.