Ολυμπιακός: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πόντενσε

Ο Ντάνιελ Ποντένσε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουλβς και αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, τους φιλάθλους και την Ελλάδα με μήνυμά του στο instagram.

Ολυμπιακός: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πόντενσε

Στο Λονδίνο βρίσκεται ήδη ο Ντάνιελ Ποντένσε όπου σύντομα θα ολοκληρώσει και επίσημα τη μεταγραφή του στην Γουλβς, μετά από 1,5 χρόνο εντυπωσιακής παρουσίας στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ που αγαπήθηκε από την «ερυθρόλευκη» εξέδρα έδειξε ότι δεν ξεχνάει το διάστημα παραμονής του στη χώρα μας, αφού αποχαιρέτισε την ομάδα του Πειραιά, τους φιλάθλους αλλά και την Ελλάδα, ευχαριστώντας τους για όλα, ενώ αναφέρθηκε ξεχωριστά στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέδρο Μαρτίνς:

«Ευχαριστώ Ολυμπιακέ, ευχαριστώ Ελλάδα! Από τα βάθη της καρδιάς μου, αποχωρώ με ανάμεικτα συναισθήματα. Το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης και της χάρας που έχων εκπροσωπήσει αυτό το τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο, τον μεγαλύτερο της Ελλάδας. Που θα μπορώ να λέω στα παιδιά ότι έπαιζε στον Ολυμπιακό και μάλιστα επιτυχημένα. Από την άλλη πλευρά, αισθάνομαι νοσταλγία και μελαγχολία που αφήνω ένα κλαμπ και ανθρώπους που με υποδέχθηκαν τόσο καλά. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων και θα κουβαλάβ κάθε έναν από εσάς μαζί μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη, για την προσπάθεια που έκανε να με φέρει και που με αφήνει να ακολουθήσω το όνειρό μου, να παίξω στην Premier League και τον κ. Πέδρο Μαρτίνς, για όλη την εμπιστοσύνη που είχε σε εμένα και για όλα όσα με δίδαξε! Θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή τα εντυπωσιακά ντέρμπι που έπαιξα, την τεράστια υποστήριξη που έλαβα, τη μοναδική ζωή στην Αθήνα και το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Στερούμαι των λέξεων ια να εκφράσω όσα νιώθω για τον τελευταίο ένα με ενάμιση χρόνο, αλλά νιώθω ότι τα δάκρυά μου μιλούν από μόνα τους. Είθε αυτό να είναι ένα "τα ξαναλέμε σύντομα"».

Η ανάρτηση του Ντάνιελ Ποντένσε: