Στην Αγγλία για ιατρικά και το μήνυμα του Ποντένσε

Ποια η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τον Ντανιέλ Ποντένσε και το μήνυμα του Πορτογάλου εξτρέμ που πάει για ιατρικά στην Αγγλία.

Στην Αγγλία για ιατρικά και το μήνυμα του Ποντένσε

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γουλβς είναι οριστική για την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων «πάγωσαν» τις προηγούμενες ώρες, όμως, το μεσημέρι επανήλθαν οι Άγγλοι και πλέον βρέθηκε η χρυσή τομή.

Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουλβς για Ποντένσε

Το θέμα επιβεβαιώνουν και τα αγγλικά Μέσα, τα οποία κάνουν λόγο για συμφωνία, η οποία αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Βρετανοί οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στα 21 εκατ. λίρες.

Θεωρούν μάλιστα πως είναι σημαντική η συμβολή του Ζόρζε Μέντες στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, η οποία είχε αρκετές δυσκολίες, αλλά ξεπεράστηκαν έστω και με λίγη καθυστέρηση.

Γαβαλάς για Ποντένσε: «Είναι μεγάλο το βράδυ»

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα ο ποδοσφαιριστής την Τετάρτη θα βρεθεί στην Αγγλία και θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής. Όσον αφορά στο συμβόλαιο του στην Αγγλία γράφουν για ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, το οποίο θα εισπράττει ετησίως ο ποδοσφαιριστής.

Και ο Ποντένσε ήθελε να πάει στην Αγγλία και πλέον το έδειχνε. Μπορεί να πήγε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά δεν το έκρυβε πως ήθελε να πάρει μεταγραφή και να φύγει για τη Γουλβς.

Στο μεταξύ την Τρίτη συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν και ο ίδιος σε ποστάρισμα του έγραψε: «Είμαι ευγνώμων και είναι τιμή που είμαι στους έντεκα καλύτερους της σεζόν 2018-2019. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς του Ολυμπιακού», έγραψε ο Ντανιέλ Ποντένσε.