Σε τουρνουά της Premier League ο Ολυμπιακός

Πρόσκληση στον Ολυμπιακό για να λάβει μέρος σε τουρνουά της Premier League που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

Σε τουρνουά της Premier League ο Ολυμπιακός

Βήματα προόδου κάνει η Ακαδημία του Ολυμπιακού, η οποία από το καλοκαίρι έχει ανοίξει δίαυλο με την Αγγλία. Για τους «ερυθρόλευκους» είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουν σε διεθνή τουρνουά στα οποία θα βρίσκουν απέναντι τους σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έκανε προετοιμασία στην Αγγλία και φιλοξενήθηκε στο προπονητικό της Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτό όπως είναι λογικό βοήθησε το σύλλογο να ρίξει γέφυρες στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ άνοιξαν την πόρτα και της Premier League για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Είναι χαρακτηριστικό πως στον Ρέντη έχει φτάσει εδώ και μερικές ημέρες πρόσκληση από τουρνουά της Premier League, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ντέρμπι. Το συγκεκριμένο τουρνουά αφορά στην ομάδα Κ-15 του Ολυμπιακού και θα διεξαχθεί 3-6 Οκτωβρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενημερωθεί από τους διοργανωτές πως θα λάβουν μέρος κορυφαίες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου και εκτός Νησιού θα συμμετάσχουν μόλις τρεις σύλλογοι με τον έναν να είναι ο Ολυμπιακός, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο.

Το γεγονός πως επιλέχθηκε η ομάδα του Πειραιά να λάβει μέρος σε ένα τουρνουά της Premier League επιβεβαιώνει πως έχει αλλάξει επίπεδο και πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου το τελευταίο διάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να έχουν επαφή με το αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού από αυτή την ιστορία μόνο κέρδη μπορούν να υπάρχουν.