Όλες του Θρύλου οι Κυριακές

Ο κόσμος του Ολυμπιακού σε περίπου πέντε ώρες πανηγύρισε ένα Ευρωπαϊκό, δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ (άνδρες-γυναίκες) και το διπλό στον Βόλο που τον έφερε ακόμη πιο κοντά στην κορυφή της Super League.

Όλες του Θρύλου οι Κυριακές

Οι Κυριακές ήταν, είναι και θα είναι για τον κόσμο του Ολυμπιακού συνυφασμένες με την αγαπημένη τους ομάδα. Τον Θρύλο.

Μια από αυτές ήταν και η χθεσινή (19/3), με τους οπαδούς του κορυφαίου Συλλόγου της χώρας να γιορτάζουν μέσα σε λίγες ώρες Ευρωπαϊκό Κύπελλο, δυο νίκες κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό στο μπάσκετ και φυσικά την εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ένα αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του Μίτσελ ακόμη πιο κοντά στην κορυφή, μετά και το 0-0 στο ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Στο πινγκ πονγκ, κατέκτησε παρουσία πολυάριθμων φίλων του στο ΣΕΦ - αήττητος - το Europe Trophy ανδρών τον πρώτο του τίτλο επιτραπέζιας αντισφαίρισης επικρατώντας στον τελικό της Πολωνικής Pharma Orlicz 1924 Suchedniow με 3-0!



Στο μπάσκετ, η αρχή έγινε από τις γυναίκες. Πιο αποφασιστικός ο Ολυμπιακός και παρά την ατυχία με τον τραυματισμό της Σταμάτη, κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 76-69 στο ΣΕΦ και έκανε το 2-1 στους τελικούς της Α1 γυναικών, με τον τίτλο να είναι στις 4 νίκες. Επόμενο ματς στη Λεωφόρο στις 30 Μαρτίου.



Στους άνδρες, ο Ολυμπιακός πέρασε ξανά από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας αυτή τη φορά 76-74 του Παναθηναϊκού και το σερί πήγε στο 12-0, με τις δυο ομάδες να συναντιούνται ξανά στο τέλος του μήνα για την EuroLeague αυτή τη φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Τέλος, στο ποδόσφαιρο, ο πρωταθλητής με εμφάνιση από τα…παλιά, πήρε αυτό που ήθελε και τα μεσάνυχτα, πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην OPAP ARENA.

Τί θα μπορούσε να ζητήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού; Ίσως το ιδανικότερο για εκείνους φινάλε το βράδυ της Κυριακής (19/3) θα ήταν ένα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Γιατί η αλήθεια είναι πως πάντα οι αναμετρήσεις των «αιωνίων», σε όλα τα σπορ είναι κάτι διαφορετικό.