Γι΄αυτό διάλεξε Ολυμπιακό ο Ρέμπτσιουκ

Για συμβόλαιο 4,5 ετών κάνουν λόγο στην Πορτογαλία σχετικά με τη συνεργασία Ολυμπιακού - Ρέμπτσιουκ. Οι 4+1 λόγοι της επιλογής του να απαρνηθεί την Πόρτο. Πιάνει αμέσως δουλειά. 

Γι΄αυτό διάλεξε Ολυμπιακό ο Ρέμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ επέλεξε τον Ολυμπιακό αντί για την Πόρτο και αποφάσισε να κάνει αλλαγή χρονιάς στο αεροπλάνο για να τελειώνει το συντομότερο δυνατόν η μετακίνησή του στην ελληνική ομάδα. Κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή της γνωστοποίησης του «ερυθρόλευκου» ενδιαφέροντος.

Ολυμπιακός: Τρίτη και... φαρμακερή με τον αριστερό μπακ από το πορτογαλικό πρωτάθλημα

Ο 23χρονος Μολδαβός αριστερός μπακ θα υπογράψει, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με τον Ολυμπιακό που δαπάνησε πάνω από 2 εκ. ευρώ για την απόκτησή του.

Και η ώρα άφιξης του Ρέμπτσιουκ στην Ελλάδα έδειξε την «κάψα» για Ολυμπιακό

Όπως αναφέρουν πηγές από την Πορτογαλία, οι λόγοι που ο Ρέμπτσιουκ διάλεξε Ολυμπιακό και είπε όχι στην Πόρτο ήταν οι εξής:

1. Ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει για βασικό στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ στην Πόρτο θα ήταν πίσω από τον Ζαϊντού που έχει κάνει εξαιρετική πρώτη σεζόν με τους «Δράκους».

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα στη 1:00 πμ ο Ρέμπτσιουκ! (vids)

2. Στην ελληνική ομάδα θα έχει τη δυνατότητα από φέτος να πανηγυρίσει τίτλο βοηθώντας την ομάδα του σε αυτή την προσπάθεια, ενώ η Πόρτο θα τον άφηνε στην Πάσος μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα έβλεπε τί θα γινόταν.

Μαρτίνς: «Όλα ανοικτά, μπορεί να πουλήσουμε, μπορεί και να αγοράσουμε παίκτες»

3. Το συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι γενναιόδωρο, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι. Πολύ μεγαλύτερο απ' όσα έπαιρνε στην Πάσος και θα έπαιρνε στην Πόρτο.

4-5. Οι προπονητές. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έπεισε από την αρχή για το πόσο τον εμπιστεύεται και τον υπολογίζει. Με τον Κονσεϊσάο ο Ρέμπτσιουκ είχε πειστεί από το πρώτο πέρασμά του στην Πόρτο πως δεν θα είχε σοβαρές πιθανότητες να πάρει πολύ χρόνο. Γενικά δεν είχαν αυτό που λέμε ποδοσφαιρική «χημεία».

Ο Ρέμπτσιουκ είναι πανέτοιμος να πείσει τους πάντες για το δίκαιο της επιλογής του. Υπογράφει, ανακοινώνεται και μπαίνει κατευθείαν στη δράση αφού έχει σερί αγώνων στην Πορτογαλία και έπαιξε με την Πάσος στο ματς με την Φαρένσε μέσα στις γιορτές. Είναι ακόμη και για αποστολή με ΑΕΚ, αν αποφασιστεί. Το πρωί του Πέμπτης (31/12) δεν πήγε στην προπόνηση της Πάσος καθώς μάζεψε τα πράγματά του για το ταξίδι στην Ελλάδα. Και το «ταξίδι» της καριέρας του με τον Ολυμπιακό...