Και η ώρα άφιξης του Ρέμπτσιουκ στην Ελλάδα έδειξε την «κάψα» για Ολυμπιακό

Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ που ήθελε εξ αρχής να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, είχε τέτοια κάψα να πιάσει λιμάνι που προτίμησε να μην κάνει ρεβεγιόν με την οικογένειά του, αλλά εν πτήσει!

Και η ώρα άφιξης του Ρέμπτσιουκ στην Ελλάδα έδειξε την «κάψα» για Ολυμπιακό

Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες βλέπεις την «κάψα» ενός ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα. Για παράδειγμα, ο Ρούμπεν Βινάγκρε ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού την τελευταία μέρα των μεταγραφών και αποδείχθηκε ότι ήρθε με το ζόρι.

Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ από την πλευρά του είχε τρεις επιλογές. Είτε να είναι «βασιλιάς» μένοντας στην Πάσος Φερέιρα, είτε να επιστρέψει στην Πόρτο για να αποδείξει ότι κακώς τον είχε πωλήσει πριν ενάμισι χρόνο, είτε να πάει στον Ολυμπιακό.

Επέλεξε τον Ολυμπιακό, γιατί πολύ απλά το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε από τον Μαρτίνς και τους ανθρώπους των Πειραιωτών, ήταν τέτοιο που το είδε όχι μόνο ως μία τεράστια ευκαιρία, αλλά και ως μία τεράστια πρόκληση.

Το να είναι βασικό στέλεχος ενός συλλόγου που κάνει πρωταθλητισμό και έχει μόνιμη παρουσία στο Champions League, ήταν το καλύτερο «δέλεαρ» για τον 23χρονο Μολδαβό αριστερό μπακ.

Η «κάψα» του Ρέμπτσιουκ να πιάσει λιμάνι φάνηκε από δύο μικρολεπτομέρειες. Δεν τον έπεισε ποτέ η Πόρτο για τις προθέσεις της. Η αρχική σκέψη των «δράκων» να τον αφήσει δανεικό στην Πάσος Φερέιρα έως τον Ιούνιο και να τον έβαζε στο δυναμικό της από τη νέα σεζόν, ήταν απλώς ένας επιπλέον λόγος στην απόφαση που είχε ήδη πάρει από τα Χριστούγεννα, να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Από τα όσα άκουσε από τον Μαρτίνς και τους «ερυθρόλευκους» που χειρίστηκαν την υπόθεση, ένιωθε μία ασφάλεια ότι στο λιμάνι θα βρει μία οικογένεια που θα τον αγκάλιαζε και θα τον εμπιστευόταν.

Επίσης, άλλο ένα πράγμα που έκανε εντύπωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ως προς την «κάψα» του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ήταν και η απόφασή του να κάνει ρεβεγιόν εν πτήσει! Αντί να κάτσει στην Πορτογαλία, να αλλάξει το έτος μαζί με την οικογένειά του και να πάρει το αεροπλάνο ανήμερα Πρωτοχρονιάς (σ.σ. υπήρχαν πτήσεις που μπορούσε να φτάσει απόγευμα Πρωτοχρονιάς), είπε ότι θέλει να αναχωρήσει άρον-άρον για Ελλάδα, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει ρεβεγιόν στον... αέρα, επειδή δεν θέλει να χάσει καθόλου χρόνο και να πιάσει άμεσα δουλειά.

Αν τον ρωτήσει κάποιος τον Ρέμπτσιουκ, το σίγουρο είναι ότι θα πει πώς θα κάνει τα πάντα, έτσι ώστε να κάτσει έστω και στον πάγκο με την ΑΕΚ (σχεδόν απίθανο σενάριο βέβαια)! Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός βάζει στη μηχανή του έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε σαν τρελός να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Όσο για τις αγωνιστικές βοήθειες που θα δώσει; Ο αγωνιστικός χώρος είναι ο «καθρέφτης» όλων.

Όλεγκ Ρέμπτσιουκ: Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σε δράση (vids)

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα στη 1:00 πμ ο Ρέμπτσιουκ! (vids)