Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα στη 1:00 πμ ο Ρέμπτσιουκ! (vids)

Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ έκλεισε στον Ολυμπιακό και έρχεται στη 1πμ στην Ελλάδα! Κάνει ποδαρικό για το 2021!

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα στη 1:00 πμ ο Ρέμπτσιουκ! (vids)

Πρωτοχρονιά στο αεροπλάνο θα κάνει ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ, ο οποίος αναμένεται απόψε μετά τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ελλάδας νίκησε τα πάντα. Ακόμα και την προσπάθεια της Πόρτο να τον μεταπείσει!

Η Πάσος Φερέιρα αποδέχτηκε πρόταση 2 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Μολδαβό αριστερό μπακ και παρά το γεγονός ότι η Πόρτο ζήτησε να αγοράσει ξανά τον ποδοσφαιριστή (όπως είχε δικαίωμα, με βάση τη συμφωνία όταν τον είχε παραχωρήσει στον συγκεκριμένο σύλλογο πριν από 1,5 χρόνο), προχωράει στην πώληση του 23χρονου άσου στην ελληνική ομάδα.

Ο Ρέμπτσιουκ δεν ήθελε να γυρίσει στην Πόρτο και έχει αποφασίσει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Όλεγκ Ρέμπτσιουκ: Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σε δράση (vids)

Ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα είχε δηλώσει ότι θα γίνει ό,τι αποφασίσει ο παίκτης, μετά τις επαφές με την Πόρτο και τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτό που ζητούσε ήταν να ξέρει οριστικά την έκβαση της υπόθεσης μέσα στις επόμενες ώρες. Και ο παίκτης αποφάσισε: Ολυμπιακό!