Μαρτίνς: «Όλα ανοικτά, μπορεί να πουλήσουμε, μπορεί και να αγοράσουμε παίκτες»

Είχαν ενδιαφέρον οι δηλώσεις του προπονητή Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού - Το σχόλιο του ενόψει ΑΕΚ

Μαρτίνς: «Όλα ανοικτά, μπορεί να πουλήσουμε, μπορεί και να αγοράσουμε παίκτες»

Για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, Μίλησε στα κανάλια Novasports, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει με επιτυχία το βεβαρυμμένο πρόγραμμα που ακολουθεί, με πέντε παιχνίδια σε 14 ημέρες.

Και η ώρα άφιξης του Ρέμπτσιουκ στην Ελλάδα έδειξε την «κάψα» για Ολυμπιακό

Για τον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ: Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη για τον παίκτη. Μετά την απόκτηση του και την ολοκλήρωση της μεταγραφής, θα μπορώ να μιλήσω για τον ποδοσφαιριστή.

Για την επιστροφή στις προπονήσεις μετά τη διακοπή: Γύρισαν όλοι οι ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχουν απουσίες. Είμαστε έτοιμοι για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Θέλουμε τη νίκη και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Δεν θα είναι όμως εύκολο, γιατί η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα με καινούργιο προπονητή, οπότε δεν γνωρίζουμε ακριβώς πως θα παίξει. Γνωρίζουμε τον Χιμένεθ, τον τρόπο που δουλεύει, εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη.

Για την επιστροφή του Χασάν: Είναι δύσκολη η άμεση επιστροφή του. Ήταν έξω για περίπου 40 ημέρες και εμείς δίνουμε τρία παιχνίδια μαζεμένα. Τα στατιστικά του μιλάνε για την αξία του παίκτη, υπολογίζουμε πολύ σε αυτόν και περιμένουμε να ενσωματωθεί στην ομάδα μαζί με τον Μπρούνο και να είμαστε στις προπονήσεις όλοι μαζί.

Για Βαλμπουενά: Είναι πολύ καλά, επέστρεψε σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή. Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ μαςε, πολλές λύσεις και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.
Για την πιθανή απόκτηση άλλου παίκτη εκτός από αυτή του Ρέαμπτσιουκ: Όσο είναι ανοικτή η αγορά, όλα είναι πιθανά. Και κάποια αγορά και κάποια πώληση. Αν υπάρξει κάποια πρόταση για έναν ποδοσφαιριστή μας, σίγουρα ο πρόεδρος μας θα την εξετάσει. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες και γι΄ αυτό υπάρχει αυτή η μεταγραφική περίοδος.

Για το 2020 που φεύγει: Ήταν σημαντικές στιγμές η κατάκτηση του πρωταθλήματος, του νταμπλ και όλες οι ωραίες βραδιές που ζήσαμε με τους οπαδούς μας. Περιμένουμε να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος και να ζήσουμε πάλι ανάλογες στιγμές.