Ολυμπιακός: Για αυτό παίρνει τον Ρέμπτσιουκ

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ και ο λόγος που ο ταλαντούχος Μολδαβός θα έρθει εκτός απροόπτου στον Πειραιά είναι συγκεκριμένος...

Ολυμπιακός: Για αυτό παίρνει τον Ρέμπτσιουκ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ βρίσκεται πια ο Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες από Ελλάδα αλλά και από Πορτογαλία να φέρνουν τον νεαρό Μολδαβό προ των πυλών της ομάδας του Πειραιά.

Ακόμα και στην Πορτογαλία επιβεβαιώνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τον ποδοσφαιριστή, με την ηλεκτρονική έκδοση της έγκυρης εφημερίδας «Record» να έχει χαρακτηριστικά τον τίτλο «ο Ολυμπιακός αρπάζει τον Ρέμπτσιουκ» το πρωί του Σαββάτου (26/12). Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η μεταγραφή φαίνεται να κλείνει στα 3,5 εκ. ευρώ.

Οι αρχικές πληροφορίες, βέβαια, ανέφεραν ότι η Πάσος Φερέιρα θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια για το 50% των δικαιωμάτων του, ενώ το άλλο 50% που κατέχει η Πόρτο, θα το διαπραγματευόταν ο Ολυμπακός απευθείας με τους «δράκους» τον Ιανουάριο ή το προσεχές καλοκαίρι. Αυτό, πάντως, λίγη σημασία έχει.

Το σημαντικό είναι ότι μετά το φιάσκο με τον Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος πέρασε και δεν... ακούμπησε από τον Ολυμπιακό χωρίς ευθύνη του πειραιώτικου συλλόγου, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να προσθέσουν στο ρόστερ μια αξιόπιστη επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Ρέμπτσιουκ

ΛΕΕΙ «ΝΑΙ» Ο ΡΕΜΠΤΣΙΟΥΚ

ΚΟΡΥΦΗ Ο ΡΕΜΠΤΣΙΟΥΚ

Όλεγκ Ρέμπτσιουκ: Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σε δράση (vids)

Άκρως θετικό, φυσικά ότι -σε αντίθεση με τον Βινάγκρε- ο 23χρονος Μολδαβός επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί στο μεγάλο λιμάνι. Η μεταγραφή είναι στην τελική ευθεία της και θα ολοκληρωθεί για έναν βασικό λόγο: Ο παίκτης χαίρει της εμπιστοσύνης του Πέδρο Μαρτίνς.

Record: «O Oλυμπιακός “αρπάζει” τον Ρέμπτσιουκ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά τα κατορθώματα του Ρέμπτσιουκ στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Πάσος Φερέιρα, ενώ στα συν συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι -παρότι Μολδαβός- ο παίκτης έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη χώρα της Ιβηρικής. Όπερ σημαίνει ότι η φιλοσοφία και ο τρόπος παιχνιδιού του είναι νομοτελειακά κοντά στην ποδοσφαιρική νοοτροπία του Μαρτίνς.

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Ολυμπιακό και Ρέμπτσιουκ

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο για την περίπτωση του 23χρονου αριστερού μπακ είναι ότι θα έρθει στον Πειραιά με «γεμάτα» παιχνίδια στα πόδια του. Ο Ρέμπτσιουκ είναι βασικότατος στην Πάσος με γκολ και ασίστ στο ενεργητικό του, κάτι που σημαίνει ότι έχει ήδη ρυθμό και αυτό θα τον βοηθήσει να συνδράμει άμεσα με την ερυθρόλευκη φανέλα.