Όλεγκ Ρέμπτσιουκ: Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σε δράση (vids)

Δείτε σε βίντεο τον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ, που απασχολεί τον Ολυμπιακού για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του.

Όλεγκ Ρέμπτσιουκ: Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σε δράση (vids)

Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ είναι εκ των κορυφαίων επιλογών του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του. Τον Μολδαβό ποδοσφαιριστή της Πάσος Φερέιρα τον γνωρίζει καλά και ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ είχε απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν την ομάδα του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι για Ρέμπτσιουκ

Παρόλα αυτά όπως έχουμε αναφέρει ξανά είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τον έχει ξεχωρίσει και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά. Τον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ τον έχουν τσεκάρει οι Πειραιώτες και στα ματς της Ελλάδας με τη Μολδαβία.

Είναι ένας εξελίξιμος μπακ που μπορεί να κάνει τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς. Φέτος στην Πορτογαλία έχει κάνει δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έχει σκοράρει δύο φορές. Πιο πρόσφατο γκολ του ήταν κόντρα στη Μπενφίκα, αλλά η Πάσος Φερέιρα είχε ηττηθεί με 2-1.

Το θέμα πλέον επιβεβαιώνεται και από τους Πορτογάλους που κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 22χρονο μπακ. «Ο Όλεγκ θα μπορούσε να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Πέδρο Μαρτίνς», αναφέρει το ρεπορτάζ της O Jogo, το οποίο μάλιστα δεν επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα, αλλά δικές του πηγές.

Θυμίζουμε, ωστόσο ότι πρόκειται για μία περίπλοκη περίπτωση. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Πάσος Φερέιρα έως το καλοκαίρι του 2023 και είναι βασικότατος ποδοσφαιριστής της. Για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο θέλει κάτι παραπάνω από 3,5 εκατ. ευρώ. Επίσης η Πόρτο, η οποία τον είχε πουλήσει στην Πάσος Φερέιρα, διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστής. Επομένως πρόκειται για μία υπόθεση με αρκετές δυσκολίες.

Δείτε τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού…