Record: «O Oλυμπιακός “αρπάζει” τον Ρέμπτσιουκ»

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ από την Πάσος Φερέιρα.

Record: «O Oλυμπιακός “αρπάζει” τον Ρέμπτσιουκ»

Ανακοινώσεις - εκτός απροόπτου - θα έχουμε από πλευράς Ολυμπιακού εντός της εβδομάδας, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά.

Εδώ και δύο μέρες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του 23χρονου Μολδαβού αριστερού μπακ της Πάσος Φερέιρα, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για να πάρει τη θέση του Ρούμπεν Βινάγκρε, που εξελίχθηκε σε μία μεταγραφή - φάντασμα.

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Ρέμπτσιουκ

ΛΕΕΙ «ΝΑΙ» Ο ΡΕΜΠΤΣΙΟΥΚ

ΚΟΡΥΦΗ Ο ΡΕΜΠΤΣΙΟΥΚ

Όλεγκ Ρέμπτσιουκ: Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σε δράση (vids)

Ο Ρέμπτσιουκ σε αντίθεση με τον Βινάγκρε, θέλει σαν τρελός να πιάσει λιμάνι, πίεσε με τον τρόπο του τις προηγούμενες ημέρες και την Πάσος Φερέιρα για να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού και πλέον η υπόθεση φαίνεται ότι έχει μπει στην τελική ευθεία.

Μάλιστα, ακόμα και στην Πορτογαλία επιβεβαιώνουν ότι οι Πειραιώτες ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον ποδοσφαιριστή, με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Record» να έχει ως τίτλο το πρωί του Σαββάτου (26/12), ότι «ο Ολυμπιακός “αρπάζει” τον Ρέμπτσιουκ» και το ρεπορτάζ συνέχιζε με το κείμενο ότι «είναι στα πρόθυρα να φύγει για την Ελλάδα».

Η εν λόγω εφημερίδα υποστηρίζει ότι η μεταγραφή κλείνει στα 3,5 εκ. ευρώ, αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η Πάσος Φερέιρα θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια για το 50% των δικαιωμάτων του, ενώ για το άλλο 50% που κατέχει η Πόρτο, θα το διαπραγματευόταν ο Ολυμπακός απευθείας με τους «δράκους», είτε τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι.

Ο Ρέμπτσιουκ που αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Πόρτο, ανυπομονεί να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα και ελπίζει ότι θα κάνει Πρωτοχρονιά στον Πειραιά!