Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Ολυμπιακό και Ρέμπτσιουκ

Και την Πέμπτη (24/12) τα πορτογαλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός κάνει την προσπάθειά του για να ρίξει τις απαιτήσεις της Πάσος Φερέιρα για τον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ.

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Ολυμπιακό και Ρέμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί δηλαδή, όπου ο Βινάγκρε δεν του «βγήκε» ως μεταγραφή, καθώς ο Πορτογάλος ήταν στον... κόσμο του από κάποιο σημείο και μετά, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που κάθε λίγο και λιγάκι παραπονιόταν για ενοχλήσεις.

Ο 22χρονος Μολδαβός που κάνει μία πολύ καλή σεζόν με την Πάσος Φερέιρα, στην οποία ανήκει κατά 50% (το άλλο μισό των δικαιωμάτων του ανήκει στην Πόρτο), κοστολογείται συνολικά με ένα ποσό της τάξης των 3,5εκ. ευρώ, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Πορτογάλοι.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι η Πάσος Φερέιρα ζητάει περίπου τα μισά χρήματα για να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι και την Πέμπτη (24/12), αυτό που τόνιζαν οι Πορτογάλοι ήταν την επιμονή του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρέμπτσιουκ, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από την Μολδαβία που είχε διακριθεί στα δύο ματς της Εθνικής μας για το Nations League τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Τον Ρέμπτσιουκ τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μαρτίνς, έχει εξαιρετική άποψη για εκείνον και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες, αν τελικά ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτησή του ή θα κινηθεί για άλλον αριστερό μπακ, ώστε να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει ο Ρούμπεν Βινάγκρε.