Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Ρέμπτσιουκ

Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ και αναμένονται εξελίξεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο (26-27/12).

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Ρέμπτσιουκ

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες στο θέμα του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ που είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε ξεχωρίσει εξ αρχής, θεωρούσε ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να πάρει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό και η διοίκηση τις τελευταίες μέρες έχει εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει και το ΦΩΣ της Παρασκευής (25/12), ο Μολδαβός έχει πει το "ναι" στους Πειραιώτες και αυτό που απομένει είναι να τα βρει ο Ολυμπιακός με την Πασος Φερέιρα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πιέζουν την Πασος να δεχτεί την προσφορά τους που αφορά το 50% των δικαιωμάτων του. Κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή.

Το άλλο 50% θα το διαπραγματευτεί με την Πόρτο, είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι εφόσον ο Ολυμπιακός τα βρει σε πρώτη φάση με την Πασος Φερέιρα, κάτι το οποίο είναι πολύ κοντά στο να συμβεί. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, είναι πιο πιθανό να γίνει η μεταγραφή από το να "ναυαγήσει".

Ουσιαστικά η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία. Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις, με τον Μολδαβό αριστερό μπακ να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα.