Μπόλονι στους παίκτες: «Η νίκη με την ΑΕΚ θα έχει αξία μόνο αν κερδίσουμε και τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Να... εξαργυρώσουν τη νίκη επί της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι.

Μπόλονι στους παίκτες: «Η νίκη με την ΑΕΚ θα έχει αξία μόνο αν κερδίσουμε και τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι, με αντίπαλο την ΑΕΚ, μοίρασε ο Λάζλο Μπόλονι, μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά τους είπε, για να έχει αντίκρισμα η επιτυχία αυτή θα πρέπει να κερδίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας την ερχόμενη αγωνιστική.

Χαρακτηριστικά τους είπε:

«Μπράβο σε όλους, συγχαρητήρια ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, αλλά πρέπει να την διαχειριστούμε σωστά.

Και για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσουμε τα Γιάννενα το Σάββατο. Όταν κάνεις μία μεγάλη νίκη, για να έχει αξία πρέπει να κερδίσεις και το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Και αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς με τα Γιάννενα. Αν κερδίσουμε τα Γιάννενα και πάμε καλά και με τον ΠΑΟΚ, τότε θα σας κάνω ένα δώρο τα Χριστούγεννα με κάποια ρεπό».

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για δεύτερη φορά φέτος, ωστόσο το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πανηγυρικό, μετά το "διπλό" με την ΑΕΚ. Κάποιοι από τους παίκτες αποθέωσαν τους σκόρερ του τριφυλλιού, Μακέντα και Κουρμπέλη, ενώ άλλοι διασκέδαζαν με ελληνικά τραγούδια.