Ολυμπιακός: Τι τρέχει με Λίβερπουλ και Σεμέδο

Πώς έχει η κατάσταση με το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ρούμπεν Σεμέδο και τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Τι τρέχει με Λίβερπουλ και Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο άλλαξε την καριέρα του με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακού και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνει με τη φανέλα του και πλέον έχει μπει στη λίστα της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Όπως αποκάλυψαν προχθές οι Πορτογάλοι, οι «κόκκινοι» έχουν ξεχωρίσει τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και το θέμα έχει έρθει στην επιφάνεια αυτή την περίοδο μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Φαν Ντάικ και Γκόμες.

Σε τι φάση βρίσκεται όμως το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό; Την περίοδο που η Λίβερπουλ παρακολουθούσε τον Κώστα Τσιμίκα ξεχώρισε και τον Πορτογάλο στόπερ. Τον έβαλε στη λίστα της, οι σκάουτερ έκαναν την έκθεσή τους και ο Γιούργκεν Κλοπ σχημάτισε πολύ καλή εικόνα για τον ποδοσφαιριστή. Από τότε το όνομά του υπάρχει στα υπόψη των «ρεντς», όμως τώρα βγαίνει από το συρτάρι.

Η Λίβερπουλ δεν έχει κάνει επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο, αλλά ρώτησε πριν από μήνες για την τιμή του. Η απάντηση που είχε λάβει τότε από τους νταμπλούχους Ελλάδας ήταν ότι η τιμή του είναι στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός και από την Μπενφίκα, η οποία είχε ασχοληθεί σοβαρά και επίσημα με τον ποδοσφαιριστή.

Τώρα τα πράγματα βρίσκονται ακόμα σε φιλολογικό επίπεδο. Δεν έχει γίνει κάποια κρούση, αλλά το όνομά του είναι στη λίστα που φτιάχνει ο Κλοπ για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Η Λίβερπουλ θα πάρει κεντρικό αμυντικό, διότι έχει σοβαρό πρόβλημα πλέον. Σε ποια θέση βρίσκεται το όνομα του Σεμέδο στη σχετική λίστα ακόμη κανείς δεν ξέρει, αλλά είναι παίκτης που σίγουρα απασχολεί τους πρωταθλητές Αγγλίας.