Ολυμπιακός: Έκλεισε παικταρά για αριστερό μπακ - Συμφωνία με τον Πορτογάλο διεθνή Βινάγκρε!

O Bαγγέλης Μαρινάκης έκανε την υπέρβαση. - Φέρνει στον Ολυμπιακό τον Πορτογάλο διεθνή αριστερό μπακ, Ρούμπεν Βινάγκρε, από τη Γουλβς. Εντυπωσιακή μεταγραφή από τους Πειραιώτες. 

Ολυμπιακός: Έκλεισε παικταρά για αριστερό μπακ - Συμφωνία με τον Πορτογάλο διεθνή Βινάγκρε!

Ο Ολυμπιακός έψαχνε στην αγορά να κάνει μία δυνατή μεταγραφική κίνηση για την απόκτηση αριστερού μπακ και την έκανε πράξη! Η υπόθεση του Ματέος Ρέις δεν προχώρησε, η Ρίο-Άβε δεν έκανε πίσω και οι Πειραιώτες στράφηκαν στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την υπέρβαση και με προσωπικές ενέργειες ήρθε σε συμφωνία με ακόμη καλύτερο ποδοσφαιριστή σε σχέση με τον Ματέος Ρέις. Ο πρόεδρος των Νταμπλούχων Ελλάδας ήρθε σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του τρομερού αριστερού μπακ, Ρούμπεν Βινάγκρε. Πρόκειται για σπουδαία μεταγραφική κίνηση, η οποία θα συζητηθεί στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό πως η Νάπολι είχε δείξει ενδιαφέρον για τον αθλητή, προσφέροντας 25.000.000 ευρώ!

Βινάγκρε: Πάει στον Ολυμπιακό και στη Γουλβς θα τον θυμούνται γι' αυτό το «μαγικό» (vid)

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα κάνει δικό του τον Πορτογάλο διεθνή αριστερό μπακ με μορφή δανεισμού, ενώ στο συμβόλαιο θα μπει και οψιόν αγοράς. Ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του στην Ευρώπη, τον οποίο και γνωρίζει καλά ο συμπατριώτης του, Πέδρο Μαρτίνς.

Γιατί η Γουλβς δίνει τον Βινάγκρε στον Ολυμπιακό

Αριστερός μπακ, από τα ταλέντα από την Πορτογαλία που μάζεψε η Γουλβς τα τελευταία χρόνια. Ένα παιδί του Ζόρζε Μέντες, που στα 21 (09/04/1999) του χρόνια έχει παίξει σε Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μονακό. Πριν τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2017 η Γουλβς (2.25 εκατ. ευρώ), πρόλαβε και έκανε 70 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις (Championship έως και την Premier League και το Europa League).

Ολυμπιακός: Τέλος ο Ρέις - Έκλεισε αριστερό μπακ από την Αγγλία!

Συμφωνία Ολυμπιακού με Αϊντχόφεν και Μπρούμα! (vids)

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Όγκμουντουρ Κρίστινσον (pics, vid)

Τιάγκο Σίλβα: Έρχεται το απόγευμα (18:25) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού (vid)