Ολυμπιακός: Τέλος ο Ρέις - Έκλεισε αριστερό μπακ από την Αγγλία!

Tέλος στην υπόθεση του Ματέος Ρέις - Η Ρίο-Άβε μπλόκαρε τη μεταγραφή - Άμεσα αντανακλαστικά από τους Πειραιώτες που έκλεισαν αριστερό μπακ από την Αγγλία!

Ολυμπιακός: Τέλος ο Ρέις - Έκλεισε αριστερό μπακ από την Αγγλία!

Τέλειωσε η υπομονή του Ολυμπιακού με την περίπτωση του Ματέος Ρέις. Οι Πειραιώτες είχαν δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον 25χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, αλλά ο πορτογαλικός σύλλογος δεν έκανε πίσω, ούτε και έβαζε... νερό στο κρασί της. Οι "ερυθρόλευκοι", λοιπόν, αποφάσισαν να διακόψουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως, έδειξε άμεσα αντανακλαστικά. Οι Πειραιώτες είχαν ήδη έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Παράλληλα, παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αρμίντο Μπρούμα, καθώς το πρωί της Παρασκευής (2/10) οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την Αϊντχόφεν για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές (ο παίκτης είχε συμφωνήσει από χθες) και το μόνο που απομένει είναι η ημέρα άφιξης του στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πέδο Μαρτίνς. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της Αϊντχόφεν από Τρόντχαϊμ για Ολλανδία.

Συμφωνία Ολυμπιακού με Αϊντχόφεν και Μπρούμα! (vids)

«Ο μάνατζερ του Σεμέδο στην Ελλάδα»

Τιάγκο Σίλβα: Έρχεται το απόγευμα (18:25) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού (vid)