Τιάγκο Σίλβα: Έρχεται το απόγευμα (18:25) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού (vid)

Για το απόγευμα της Παρασκευής (2/10) έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Τιάγκο Σίλβα, ώστε να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό.

Τιάγκο Σίλβα: Έρχεται το απόγευμα (18:25) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού (vid)

Ο παίκτης θα φτάσει στη χώρα μας στις 18:25, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού του βρήκαν εισιτήρια για σήμερα, δεδομένου ότι η άφιξή του ήταν προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο (3/10).

Ο Πορτογάλος άσος θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι από τους πλέον αγαπημένους παίκτες ανάμεσα στους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ και το ίδιο φιλοδοξεί να γίνει και στον κόσμο του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις του.

Δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος στο απογοητευτικό ξεκίνημα της Φόρεστ στην Championship με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Η τελευταία συμμετοχή του ήταν στις 22 Ιουλίου στον αγώνα με την Στόουκ Σίτι, άρα έχει να παίξει σχεδόν 2,5 μήνες. Δεν θα είναι εύκολο δηλαδή να μπει αμέσως σε δράση.

Ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ που είναι “οκταροδεκάρι”, αποκτήθηκε πέρσι από τη Νότιγχαμ ως ελεύθερος από την Φεϊρένσε. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καλή άποψη για τον συμπατριώτη του και τον θεωρεί μία αξιόπιστη έξτρα λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο Τιάγκο Σίλβα είχε πέρσι 4 γκολ και 4 ασίστ σε 47 παιχνίδια με τη φανέλα της Φόρεστ στην Championship και τη φετινή σεζόν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στα “σαλόνια” του Champions League.