Συμφωνία Ολυμπιακού με Αϊντχόφεν και Μπρούμα! (vids)

Οριστική είναι η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν για τη μετακίνηση του Μπρούμα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Συμφωνία Ολυμπιακού με Αϊντχόφεν και Μπρούμα! (vids)

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αρμίντο Μπρούμα, καθώς το πρωί της Παρασκευής (2/10) οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την Αϊντχόφεν για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές (ο παίκτης είχε συμφωνήσει από χθες) και το μόνο που απομένει είναι η ημέρα άφιξης του στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πέδο Μαρτίνς. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της Αϊντχόφεν από Τρόντχαϊμ για Ολλανδία.

To who is who

Ο Αρμίντο Μπρούμα κατάγεται από το Μπισάου της Γουινέας, αλλά έχει πορτογαλική υπηκοότητα. Μάλιστα, μετρά 9 συμμετοχές κι ένα γκολ με την εθνική Πορτογαλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ακολούθως αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι, τη Γκαζιαντέπ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το 2017 μετακόμισε στη Λειψία, με την οποία εντυπωσίασε, καθώς σε δύο χρόνια κατέγραψε 67 συμμετοχές και 10 γκολ.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μπρούμα κόστισε 12 εκατ. ευρώ στην Αϊντχόφεν, αλλά στην Ολλανδία δεν έφτασε τα ίδια στάνταρ απόδοσης, έχοντας 31 συμμετοχές και 5 γκολ. Φέτος ο 25χρονος εξτρέμ δεν βρισκόταν στα άμεσα πλάνα της PSV και γι’ αυτό θα παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό.