SUN: «Αλβανοί επιτέθηκαν στην αδερφή του Μαγκουάιρ»

Τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν στη Μύκονο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Χάρι Μαγκουάιρ, δίνει η σκανδαλοθηρική αγγλική εφημερίδα, Sun.

SUN: «Αλβανοί επιτέθηκαν στην αδερφή του Μαγκουάιρ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, το οποίο προκύπτει από αυτόπτες μάρτυρες, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκε εκτός εαυτού, όταν Αλβανοί που έμοιαζαν με γκάνγκστερ, πλησίασαν και τραυμάτισαν την αδερφή του.

Μαγκουάιρ: Οι 70.000 σε σαμπάνιες και... greek meze - Tο πάρτι με 500 άτομα και οι προκλήσεις (pic)

Το δημοσίευμα της SUN:

«Ο Μαγκουάιρ ήταν με τη σύντροφό του σε μπαρ, όταν η αδερφή του, Ντέιζι, προσεγγίστηκε από μια παρέα Αλβανών. Ένας από αυτούς, που κάποιες πηγές λένε πως έμοιαζε με γκάνγκστερ, άρχισε να μιλά στην Ντέιζι.

Μαγκουάιρ: Μια άλλη διάσταση του επεισοδίου - Ο ρόλος της Μαν. Γιουνάιτεντ και της αδελφής του

Όταν εκείνη τον απέρριψε, εκείνος την έπιασε και την τραυμάτισε με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο χέρι. Εκείνη μάτωσε και λιποθύμησε. Τότε ο Χάρι επενέβη και άρχισε ο καυγάς. Ήθελε να φύγει από εκεί με ταξί, αλλά κατέληξαν σε συμπλοκές και τελικά στο αστυνομικό τμήμα.

Χάρι Μαγκουάιρ: Ελεύθερος ο αρχηγός της Μάντσεστερ- Την Τρίτη (25/08) η δίκη του (vid)

Aυτό το περιστατικό, που προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας και κατόπιν τη σύλληψη του παίκτη, δεν έχει σχέση με όσα είχαν συμβεί νωρίτερα με τους Άγγλους τουρίστες πού πίκαραν τον Μαγκουάιρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Συνελήφθη στην Μύκονο ο Μαγκουάιρ- Η θέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ