Μαγκουάιρ: Οι 70.000 σε σαμπάνιες και... greek meze - Tο πάρτι με 500 άτομα και οι προκλήσεις (pic)

Η σκανδαλοθηρική βρετανική εφημερίδα SUN παραθέτει μαρτυρία από τις προκλήσεις που δέχθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ από ομοεθνείς του άλλης ομάδας, στη Μύκονο, αλλά και τα ποσά που ξόδεψε σε σαμπάνιες και ποτά.

Μαγκουάιρ: Οι 70.000 σε σαμπάνιες και... greek meze - Tο πάρτι με 500 άτομα και οι προκλήσεις (pic)

Η σκανδαλοθηρική βρετανική εφημερίδα SUN δημοσιεύει εκτενές ρεπορτάζ από τη ζωή του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο, τα ποσά που ξόδεψε αλλά και το τι έκανε, ενώ «φιλοξενεί» και μαρτυρία για τις προκλήσεις που δέχθηκε, μέχρι τον τσακωμό και τη σύλληψη, όταν χαράκωσαν την αδερφή του με αιχμηρό αντικείμενο.

Μαγκουάιρ: Μια άλλη διάσταση του επεισοδίου - Ο ρόλος της Μαν. Γιουνάιτεντ και της αδελφής του

Πιο συγκεκριμένα, η SUN αναφέρει, πως ο αρχηγός της Μάντσεστερ και η παρέα του έκαναν λογαριασμό περίπου 70.000 ευρώ, καταναλώνοντας σαμπάνιες Dom Perignon αλλά και ουίσκι και βότκα, συν φυσικά το φαγητό με αστακούς και μπριζόλες.

Η SUN αναφέρει στη συνέχεια πως την επόμενη μέρα παρέστη σε πάρτι με 500 άτομα σε βίλα επιχειρηματία της Μυκόνου, ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε κεντρικό σημείο του νησιού από μια παρέα Άγγλων οπαδών άλλης ομάδας.

Χάρι Μαγκουάιρ: Ελεύθερος ο αρχηγός της Μάντσεστερ- Την Τρίτη (25/08) η δίκη του (vid)

Οι συγκεκριμένοι τον συνάντησαν ξανά έξω από μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης και άρχισαν να τον προκαλούν και να τον βρίζουν.

Video: Οι μπουνιές του Μαγκουάιρ στη Μύκονο

Bίντεο: Η μεταγωγή του Μαγκουάιρ με περιπολικό από τη Μύκονο στη Σύρο

«Οι τύποι αυτοί ήταν προφανές πως ψάχνονταν για καβγά μαζί του. Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, πάντως δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου», αναφέρει μαρτυρία που φιλοξενείται στη SUN.

Στο αυτόφωρο ο Μαγκουάιρ: Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι προσπάθησε να τους χρηματίσει!

Η συνέχεια είναι γνωστή. Η αδερφή του Χάρι Μαγκουάιρ κτύπησε από αιχμηρό αντικείμενο από την παρέα που προκαλούσε τον αδερφό της (Βρετανοί και αυτοί) και ο καυγάς ξεκίνησε. Όταν έφτασε η αστυνομία δέχθηκαν και αυτοί λεκτική επίθεση αλλά κτυπήθηκε και ένας αστυνομικός με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Στο αστυνομικό τμήμα μάλιστα έκαναν απόπειρα δωροδοκίας προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι.

Συνελήφθη στην Μύκονο ο Μαγκουάιρ- Η θέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά την απολογία στον εισαγγελέα της Σύρου, πήραν αναβολή μέχρι την Τρίτη (25/08) όπου θα γίνει η δίκη.