Μαγκουάιρ: Μια άλλη διάσταση του επεισοδίου - Ο ρόλος της Μαν. Γιουνάιτεντ και της αδελφής του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε απειλές και ύβρεις από παρέα άλλων Άγγλων που υποστήριζαν διαφορετική ομάδα στο Νησί και ένας εξ αυτών επιτέθηκε στην αδελφή του Μαγκουάιρ και την χαράκωσε στο μπράτσο με αιχμηρό αντικείμενο

Μαγκουάιρ: Μια άλλη διάσταση του επεισοδίου - Ο ρόλος της Μαν. Γιουνάιτεντ και της αδελφής του

Τεράστια έκταση έχει λάβει το επεισόδιο που είχε στη Μύκονο ο Χάρι Μαγκουάιρ και όλοι τώρα προσπαθούν να καταλάβουν πως προκλήθηκε το περιστατικό που οδήγησε τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιτεθεί σε αστυνομικούς και να συλληφθεί.

Χάρι Μαγκουάιρ: Ελεύθερος ο αρχηγός της Μάντσεστερ- Την Τρίτη (25/08) η δίκη του (vid)

Σύμφωνα με το Mykonos Voice, όλα ξεκίνησαν όταν o Μαγκουάιρ δέχτηκε απειλές και ύβρεις μιας παρέας άλλων Άγγλων, που υποστήριζαν διαφορετική ομάδα στο Νησί και όχι την Γιουνάιτεντ.

Ένας εξ αυτών επιτέθηκε στην αδερφή του Μαγκουάιρ που ήταν στην παρέα και με αιχμηρό αντικείμενο την χαράκωσε στο μπράτσο. Τότε, ο παίκτης της Μάντσεστερ «θόλωσε» και όρμησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να προκύψει μια γενικευμένη σύρραξη.

Στο περιστατικό επενέβησαν αστυνομικοί που περιπολούσαν με πολιτικά ρούχα. Ο Μαγκουάιρ προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί αλλά η εντολή των αστυνομικών ήταν να προσέλθουν όλοι στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το Mykonos Voice σχετικά με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας ότι ο Άγγλος προσπάθησε να χρηματίσει αστυνομικό, εκείνος απλά ρώτησε ποιο είναι το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσει, ώστε να τελειώσει το συμβάν και να αποχωρήσουν όλοι από το τμήμα!