Τζον Όλιβερ: Τα 30" εγωιστικού θυμού για τον κορονοϊό και η Λίβερπουλ! (vid)

Ο Άγγλος παρουσιαστής, Τζον Όλιβερ, στην εκπομπή του Last Week Tonight, αναφέρθηκε στην εξάπλωση του κορονοϊού αλλά και πώς αυτή επηρέασε την αγαπημένη του ομάδα, την Λίβερπουλ.

Τζον Όλιβερ: Τα 30" εγωιστικού θυμού για τον κορονοϊό και η Λίβερπουλ! (vid)

Ο Τζον Όλιβερ είναι γνωστός Άγγλος παρουσιαστής και κωμικός στις ΗΠΑ με την εκπομπή του Last Week Tonight, όπου συζητάει με χιούμορ και εξονυχιστική έρευνα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής του, ο Βρετανός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα των ημερών που δεν είναι άλλο από τον κορονοϊό, τους τρόπους που μπορούμε να προφυλαχθούμε αλλά και με πιο τρόπο η πανδημία επηρεάζει τις ζωές μας.

Σε κάποιο σημείο, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει τη δεδομένη στιγμή να παραμείνουμε στο σπίτι, υπακούοντας τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας, παραδεχόμενος πάντως ότι αυτή η ξαφνική αλλαγή στην καθημερινότητας μας είναι λογικό να προκαλεί τον εκνευρισμό μας:

«Ξέρω ότι αυτή η διακοπή στις ζωές σας είναι ενοχλητική και είναι εντάξει να αισθάνεστε απογοητευμένοι ακόμα και εκνευρισμένοι με αυτό: Γιατί δεν μπορείτε να βγείτε έξω, τα αγαπημένα σας events αναβλήθηκαν ή ένα ταξίδι που είχατε σχεδιάσει ματαιώθηκε αλλά πρέπει να το βγάλετε τώρα από τον οργανισμό σας», είπε αρχικά για να προσθέσει: «Ας βάλουμε 30" σε αυτό το ρολόι, όπου την διάρκεία τους θα μπορούμε να είμαστε εγωιστικά θυμωμένοι για τα πράγματα που ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν, είτε είναι η σεζόν του NBA που αναβλήθηκε, είτε η Disneyworld που έκλεισε ή η ματαίωση της πρεμιέρας του Furious 9».

Ο Βρετανός παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας: «Προσωπικά, θα περάσω τα επόμενα 30" όντας έξαλλος που η αγαπημένη μου ποδοσφαιρική ομάδα, η Λίβερπουλ βρισκόταν κυριολεκτικά δύο παιχνίδια μακριά από το να κερδίσει το πρωτάθλημα, πριν την αναβολή. Ας ξεκινήσουμε τώρα το ρολόι. Περίμενα όλη την ενήλικη ζωή μου για αυτό. Επρόκειτο να κερδίσουν τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια! Ήταν 25 βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι, πρόκειται για ιστορική διαφορά και μου λέτε ότι ήταν για το τίποτα; Ο Μο Σαλάχ αξίζει να είναι πρωταθλητής της Premier League. Ο προπονητής, ο Γιούργκεν Κλοπ, επίσης το αξίζει. Και ξέρω ότι τόνισε σε μία πανέμορφη έκθεσή του που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε ότι το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή είναι δευτερεύον και πως πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους προοπτική, αλλά αυτό με κάνει να θέλω να κερδίσει το πρωτάθλημα ακόμα περισσότερο!».

Απολαύστε το μονόλογο του Βρετανού παρουσιαστή για την αγαπημένη του Λίβερπουλ από το 18:13 μέχρι το 20:00: