Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το «Toy Story 4»

Δείτε το πρώτο video για το «Toy Story 4» και διαβάστε τις λεπτομέρειες για τη νέα ταινία της σειράς κινουμένων σχεδίων, η οποία λατρεύτηκε παγκοσμίως. 

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το «Toy Story 4»

Το πρώτο teaser trailer για το «Toy Story 4» μόλις κυκλοφόρησε, μαζί με λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο σίκουελ της διάσημης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Η νέα ταινία της Disney Pixar, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου 2019, είναι το τρίτο σίκουελ του πρώτου «Toy Story» με πρωταγωνιστές του Τομ Χανκς ως Woody και Τιμ Άλεν ως Buzz Lightyear. Στο πρώτο trailer, στην γνωστή κι αγαπημένη «συμμορία» των Woody, Buzz και Jessie, προστίθεται ένα νέο μέλος, ο Forky.

«Ο Woody ανέκαθεν ήταν σίγουρος για την θέση του στο κόσμο και πως προτεραιότητά του είναι η φροντίδα του παιδιού, είτε πρόκειται για τον Andy είτε για την Bonnie. Όταν όμως η Bonnie προσθέτει στο δωμάτιό της ένα απρόθυμο νέο παιχνίδι, που ονομάζεται Forky, μια νέα περιπέτεια ξεκινά μαζί με παλιούς και νέους φίλους που θα δείξουν στον Woody πόσο μεγάλος μπορεί να γίνει ο κόσμος για ένα παιχνίδι», αναφέρει η Disney Pixar.

Πηγή: www.lifo.gr

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ