Ο Καλάθης, ο Παπαπέτρου, ο Γιουσκόβιακ, ο Εστάι, ο Χάινς, τα «e-shop» και η αργία που έρχεται

Τα «e-shop», το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Καλάθης κι ο Παπαπέτρου, ο Γιουσκόβιακ, ο Φαμπιάν Εστάι, ο Κάιλ Χάινς. Είναι τα θέματα που «τράβηξαν» περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε.

Ο Καλάθης, ο Παπαπέτρου, ο Γιουσκόβιακ, ο Εστάι, ο Χάινς, τα «e-shop» και η αργία που έρχεται

Πολλά και διάφορα τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε. Μεταξύ αυτών, τα 5 ελληνικά «e-shop», το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου, ο μέγας Γιουσκόβιακ, ο Χιλιανός, ο Φαμπιάν Εστάι, που έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στον Ολυμπιακό, ο Κάιλ Χάινς, που έγραψε ιστορία με την ερυθρόλευκη.

Διαβάστε:

Αυτά είναι τα 5 ελληνικά «e-shop», που τους επιβλήθηκε πρόστιμο 300.000 ευρώ

Τα πέντε ελληνικά e-shop, που σύμφωνα με την Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή δεν παρέδωσαν ηλεκτρονικές συσκευές παρά την καταβολή τιμήματος από τους αγοραστές.

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει - Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις

Οι φάσεις άρσης των μέτρων, οι μετακινήσεις και πώς οδηγούμαστε στην αργία και στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020.

Παναθηναϊκός: Μετά τον Καλάθη «φεύγει» κι ο Παπαπέτρου! (pic)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με ισραηλινή ιστοσελίδα.

Ο μέγας Αντρέι Γιουσκόβιακ στο «ΦΩΣ»: «Μείνε εδώ, μου είχε πει ο Κόκκαλης, αλλά δεν γινόταν»

Συγκινημένος ο Αντρέι Γιουσκόβιακ, 24 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το λιμάνι, αποκαλύπτει στο «ΦΩΣ» όλα όσα έζησε στον Πειραιά, γυρίζει τον χρόνο πίσω, εξηγεί γιατί δεν έμεινε περισσότερα χρόνια στο λιμάνι και τονίζει ότι το «Καραϊσκάκης» ήταν το καλύτερο γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκε ποτέ!

Ο Φαμπιάν Εστάι στο «ΦΩΣ» για Αλέφαντο, Λίμπρεχτς και το δοκάρι στην Τούμπα

Ο Χιλιανός, Φαμπιάν Εστάι, που έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στον Ολυμπιακό, ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του. Γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό και ο ρόλος του Λίμπρεχτς. Τι λέει για τον Αλέφαντο, τον Καραπιάλη και τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, που δεν τον ξεχνάει.

Ο Κάιλ Χάινς στο «ΦΩΣ» για τον Ολυμπιακό του back-to-back: «Βασίλη, θα πεθάνω στο πλευρό σου!»

O Κάιλ Χάινς, που έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό, σε συνέντευξη-ποταμό στο «ΦΩΣ» εξιστορεί τις αναμνήσεις του από τα δύο σερί Ευρωπαϊκά (2012, 2013). Η ατάκα του στον Σπανούλη, η σιγουριά του για το σουτ του Πρίντεζη.

Ολυμπιακός: Το «παιχνίδι» ειδικού σκοπού με Καλάθη

Ειδικού σκοπού οι (ανύπαρκτες) ιστορίες με τον Νικ Καλάθη και τον Ολυμπιακό, την ώρα που τα σενάρια για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι πολυποίκιλα.