Παναθηναϊκός: Μετά τον Καλάθη «φεύγει» κι ο Παπαπέτρου! (pic)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με ισραηλινή ιστοσελίδα.

Παναθηναϊκός: Μετά τον Καλάθη «φεύγει» κι ο Παπαπέτρου! (pic)

Μετά τον Νικ Καλάθη άλλος ένας μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού μπορεί να αποχαιρετήσει τους «πράσινους» στο τέλος της περιόδου λόγω της οικονομικής λιτότητας που φέρνει η πανδημία (και στον αθλητισμό).

Η ιστοσελίδα Sports Rabbi από το Ισραήλ, αναφέρει πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο και μάλιστα αποτελεί την πρώτη επιλογή του Έτορε Μεσίνα για τη θέση του σμολ-φόργουορντ.

«Ο Παπαπέτρου δεν πρόκειται να δεχτεί να του γίνει μείωση συμβολαίου και θα είναι περιζήτητος το καλοκαίρι», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Goodbye» του Καλάθη στον Παναθηναϊκό!

Μη ξεχνάμε ότι στην Αρμάνι είναι τζένεραλ-μάνατζερ ο Χρήστος Σταυρόπουλος ο οποίος γνωρίζει καλά τον Παπαπέτρου από την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό.

Ο Παπαπέτρου έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, με τις απολαβές του να ανέρχονται στις 700.000 ευρώ ετησίως.

Ολυμπιακός: Το «παιχνίδι» ειδικού σκοπού με Καλάθη

Το θέμα έρχεται στο φως μια μέρα μετά την αποκάλυψη της eurohoops ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να καλύψει το αξίας 2,1 εκατ. ευρώ ετησίως συμβόλαιο του Νικ Καλάθη για τη σεζόν 2020-21.

Σε αυτή την περίπτωση ο Καλάθης θα βγει στην αγορά ως ελεύθερος και η Ζενίτ είναι μία από τις ομάδες που ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Ωστόσο ζεστή παραμένει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (του Δημήτρη Ιτούδη).

Δείτε την ανάρτηση της Sports Rabbi στο Twitter.