Ολυμπιακός: «Άγγιξε» Καλάθη

Ο Νικ Καλάθης, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ενημερώθηκε για την πρόταση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: «Άγγιξε» Καλάθη

Τα τελευταία 24ωρα στον Ολυμπιακό επιχείρησαν να κάνουν το… μεγάλο κόλπο της χρονιάς. Ποιο ήταν αυτό; Να κάνουν δικό τους τόσο τον Κώστα Σλούκα όσο και τον Νικ Καλάθη! Μάλιστα, είχαν επικοινωνία και με τον ατζέντη του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου, ενημερώνοντάς τον για τις προθέσεις τους.

Ολυμπιακός - Oι Αγγελόπουλοι «τρελάθηκαν»: Θέλουν δίδυμο στα γκαρντ με Σλούκα-Καλάθη

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ενημερώθηκε για την πρόταση των «ερυθρολεύκων». Η προσφορά ήταν άκρως θελκτική (πάνω από 5.000.000 ευρώ για τρία χρόνια), τη σκέφτηκε σοβαρά, εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα, αλλά στο τέλος... έκανε πίσω.

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Σλούκα

Ευχαρίστησε τους Πειραιώτες για το ενδιαφέρον, αλλά ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως δεν θα κάνει πράξη το μεγάλο βήμα. Βλέπετε, δεν θέλει να μπει και στο στόχαστρο του «τριφυλλιού» και να βιώσει στιγμές έντασης. Ήδη εισέπραξε ανησυχητικά μηνύματα όταν κυκλοφόρησε το σενάριο μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Δεν έγινε ραντεβού με τον Σλούκα!

Ο Νικ Καλάθης, λοιπόν, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που του έχει κάνει η Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει στη Βαρκελώνη την καριέρα του.

Μάνατζερ Σλούκα για συμφωνία με Ολυμπιακό: «Δεν διαπραγματεύεται με καμία ομάδα»

Αυτό άλλωστε ήταν το πιθανότερο σενάριο, αλλά οι Αγγελόπουλοι προσπάθησαν την τελευταία στιγμή να κάνουν την έκπληξη! Το σίγουρο πάντως είναι πως πρώτο μέλημα των προέδρων είναι να ικανοποιήσουν και να ευχαριστήσουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα.