Μπαρτσελόνα: Θέλει να κρατήσει Ντιλέινι και Κούριτς (pic)

Παρά τη μείωση του μπάτζετ αλλά και το ότι έφυγε χωρίς άδεια για τις ΗΠΑ, η Μπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει τον Μάλκολμ Ντιλέινι. Στα πλάνα της και ο Κάιλ Κούριτς.

Μπαρτσελόνα: Θέλει να κρατήσει Ντιλέινι και Κούριτς (pic)

Μπορεί η Μπαρτσελόνα ως οργανισμός να έχει υποστεί μεγάλη οικονομική ζημία από τις συνέπειες που έφερε η πανδημία του κορονοϊού, να έχει προχωρήσει σε περικοπές 70% στα συμβόλαια για αυτούς τους μήνες και να ετοιμάζει μείωση του μπάτζετ της για την επόμενη περίοδο, ωστόσο στη Βαρκελώνη φαίνεται πως ξεκίνησαν τα σχέδια επί χάρτου.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει πρωτοκλασάτο γκαρντ - Ενδιαφέρον για Ντιλέινι

Σύμφωνα λοιπόν με τον Μαρκ Μουντέτ του καταλανικού ραδιοφωνικού σταθμού «RAC1», η Μπαρτσελόνα ακόμα και με μειωμένο μπάτζετ, το οποίο θα επιφέρει μοιραία αναπροσαρμογή συμβολαίων, έχει στα σχέδιά της τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Ντιλέινι: Η αλήθεια για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (pics)

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να τον κρατήσουν στη Βαρκελώνη, παρά το γεγονός πως έφυγε για τις ΗΠΑ δίχως να πάρει την άδεια από την ομάδα. Ο Ντιλέινι έχει οψιόν στο συμβόλαιό του που μπορεί να ενεργοποιήσει ο ίδιος.

Ο Ντιλέινι συνεχίζει να «πυροβολεί» στο twitter: «Να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα»

Στις προθέσεις των Καταλανών είναι να μείνει και ο Κάιλ Κούριτς στο ρόστερ, το οποίο θα μειωθεί από δεκαπέντε παίκτες σε δεκατρείς.