Ο Ντιλέινι συνεχίζει να «πυροβολεί» στο twitter: «Να τελειώσω την καριέρα μου στη Μπαρτσελόνα»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι συνεχίζει να γράφει σχόλια στο twitter. Αυτή την φορά εξέφρασε την άποψη του πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, πάντως, είναι υπαρκτό.

 Ο Ντιλέινι συνεχίζει να «πυροβολεί» στο twitter: «Να τελειώσω την καριέρα μου στη Μπαρτσελόνα»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ που αγωνίζονται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους λάτρεις του twitter. Ο Αμερικανός δεν θα διστάσει σε κάθε ευκαιρία να εκφράσει εκεί τις απόψεις του και τους προβληματισμούς του, για κάθε θέμα. Η έντονη φημολογία που δημιουργήθηκε για εκείνον και τον Ολυμπιακό, τον έκαναν να πάρει... φωτιά στα social media, κάνοντας αρκετές αναρτήσεις.

Ντιλέινι: Η αλήθεια για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (pics)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει πρωτοκλασάτο γκαρντ - Ενδιαφέρον για Ντιλέινι

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πάντως το εξής. Μπορεί πρόταση να μην του έχει γίνει, αλλά είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για εκείνον, όπως και το γεγονός πως έχει υπάρξει διερευνητική επαφή. Παραμένει, όμως, παίκτης της Μπαρτσελόνα και έχει ο ίδιος δικαίωμα να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει στη Βαρκελώνη έως τα τέλη Ιουνίου.

Ο πρώην γκαρντ της Κουμπάν και των Χοκς, λοιπόν, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε (στη Ρωσία) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, σχολίασε τα εξής σε νέο μήνυμα του στο twitter: «Η Βαρκελώνη είναι η αγαπημένη μου ευρωπαϊκή πόλη και θα ήθελα να τελειώσω εκεί την καριέρα μου. Μην αφήνετε ιστορίες για "ενδιαφέρον" να μπερδεύουν την κατάσταση. Δεν είμαι καν ελεύθερος, οπότε σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα. Ρωτήστε με για την επόμενη σεζόν, όταν τελειώσει η φετινή. Διαφορετικά, αφήστε το».

Αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο Ντιλέινι (pic)