Φενέρμπαχτσε: Τέσσερα κρούσματα στην ομάδα

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως έχει τέσσερα κρούσματα στο κλαμπ της από τον κορονοϊό. Ο ένας είναι παίκτης, ο δεύτερος μέλος του σταφ, ενώ οι άλλοι δύο είναι υπάλληλοι στα γραφεία της ομάδας. 

Φενέρμπαχτσε: Τέσσερα κρούσματα στην ομάδα

Στην Τουρκία δεν αντιλήφθηκαν έγκαιρα την σοβαρότητα της κατάστασης με την έξαρση του κορονοϊού στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να συνεχιστούν κανονικά οι αγώνες και τα πρωταθλήματα εντός χώρας. Αποτέλεσμα; Τα κρούσματα από την πανδημία όλο και να αυξάνονται, ενώ όλο και περισσότερες ομάδες και παίκτες, γνωστοποιούν πως έχουν πέσει... θύματα του ιού.

Η Φενέρμπαχτσε, λοιπόν, ανακοίνωσε πως διαγωνίσθηκαν τέσσερα κρούσματα στην ομάδα της. Δεν κατονόμασε, αλλά αναφέρει πως ο ένας είναι μπασκετμπολίστας, ο δεύτερος μέλος του σταφ, ενώ οι άλλοι δύο είναι υπάλληλοι του διοικητικού προσωπικού του συλλόγου.

Κώστας Σλούκας: Σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη (pic)

Θετικός σε κορονοϊό ο Κώστας Σλούκας και τρία ακόμα μέλη της Φενέρμπαχτσε

Η ενημέρωση από τη Φενέρμπαχτσε:

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που λάβαμε από το Υπουργείο Υγείας, τέσσερα άτομα βρέθηκαν θετικά τον COVID-19, ένας αθλητής, ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου και δύο διοικητικοί υπάλληλοι. Όπως είχαμε αναφέρει επίσης στο παρελθόν δεν υπάρχει κάποια κλινική εικόνα που να απαιτεί την παραμονή στο νοσοκομείο, εκτός από ένα μέλος της διοίκησης (σ.σ.: πρόκειται για τον Τσενκ Ρεντά). Οι αθλητές και οι υπάλληλοί μας ακολουθούν τις διαδικασίες ίασής τους κατ' οίκον, όντες σε απομόνωση, και η εξέλιξη της υγείας τους παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελεί της ομάδας".

Τα ονόματα των αθλητών και των υπαλλήλων που βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό, δεν πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα για λόγους σεβασμού στο ιατρικό απόρρητο».