Θετικός σε κορονοϊό ο Κώστας Σλούκας και τρία ακόμα μέλη της Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε είχε πάει εσπευσμένα τους παίκτες και τα μέλη της για εξετάσεις, καθώς κάποιοι είχαν συμπτώματα του κορονοϊού και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, με τον Κώστα Σλούκα να είναι ανάμεσά τους. Θετικοί ακόμα οι Βέσελι, Ντουβερίογλου και ίσως δύο ακόμη. Στην εντατική ο μάνατζερ.

Θετικός σε κορονοϊό ο Κώστας Σλούκας και τρία ακόμα μέλη της Φενέρμπαχτσε

Οι φόβοι της Φενέρμπαχτσε επιβεβαιώθηκαν. Η τουρκική ομάδα είχε πάει εσπευσμένα τους παίκτες και τα μέλη της για εξετάσεις, καθώς κάποιοι είχαν συμπτώματα του κορονοϊού και δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, με τον Κώστα Σλούκα να είναι ανάμεσά τους, καθώς βρέθηκε θετικός στο τεστ για κορονοϊό.

Φενέρμπαχτσε: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Σλούκας και οι συμπαίκτες του

Τουρκία: Ο Νάναλι έβαζε αντισηπτικό, χειραψίες με… αγκώνες (pics)

Η απόφαση της Φενέρμπαχτσε είχε θορυβήσει πολύ κόσμο, ωστόσο τα συμπτώματα είχαν αναστατώσει τα μέλη της ομάδας και, όπως αποδείχθηκε, δικαίως. Πέραν του Σλούκα, θετικοί σε κορονοϊό παρουσιάστηκαν και οι Γιαν Βέσελι, Αχμέτ Ντουβερίογλου, καθώς επίσης και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Τσενκ Ρέντα, για τον οποίο οι Τούρκοι λένε πως είναι στην εντατική, αλλά ο ίδιος, από το νοσοκομείο, το διέψευσε.

Στην Τουρκία κάνουν λόγο για δύο ακόμη παίκτες.

Ντίξον και Όγκαστ κατά της τουρκικής λίγκας (pics)

Έβαλαν μυαλό οι Τούρκοι και ανακοίνωσαν πως το πρωτάθλημα μπάσκετ διακόπτεται

Θυμίζουμε ότι το τουρκικό πρωτάθλημα είναι το τελευταίο που διεκόπη στην Ευρώπη, καθώς μέχρι και τρεις ημέρες πριν διεξάγονταν κανονικά αγώνες. Μάλιστα οι παίκτες των ομάδων και ιδίως οι ξένοι φώναζαν με κάθε τρόπο να διακοπεί και αυτό, ώστε να προφυλαχθούν οι παίκτες, αλλά η απόφαση -όπως φαίνεται- πάρθηκε αργά.

Ουίλτζερ: «Η Τουρκία έχει κλείσει τα πάντα εκτός από το πρωτάθλημα»

Αναμένεται βέβαια και η επίσημη ανακοίνωση από τη Φενέρ, ενώ η Εφές -η μεγάλη αντίπαλός της στην Τουρκία- και δη ο προπονητής της, Εργκίν Αταμάν, είχε πει νωρίτερα: «Έχουν δυνατούς παίκτες και σταφ. Ελπίζω τα τεστ να μην είναι θετικά. Ακόμα και έτσι να είναι όμως, είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσουν όσο γρηγορότερα γίνεται. Ελπίζω να παίξουμε μαζί τους στον τελικό της Ευρωλίγκας και στους τελικούς του πρωταθλήματος».

Μπαρτζώκας: «Θα έπαιρνα τον Σλούκα με κλειστά μάτια...»