Κώστας Σλούκας: Σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη (pic)

Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος είναι ένας από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, επέστρεψε στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και μπαίνει σε καραντίνα.

Κώστας Σλούκας: Σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη (pic)

Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος είναι ένας από τους παίκτες και τα μέλη της Φενέρμπαχτσε που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, επέστρεψε στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να το γνωστοποιήσει, γράφοντας χαρακτηριστικά στο instagram «επιτέλους ελεύθερος για καραντίνα στο σπίτι».

Θετικός σε κορονοϊό ο Κώστας Σλούκας και τρία ακόμα μέλη της Φενέρμπαχτσε

Ο Έλληνας άσος επέστρεψε οδικώς στη Θεσσαλονίκη από την Κωνσταντινούπολη, όπου το πρωί είχε πάει μαζί με τους συμπαίκτες του και άλλα μέλη της Φενέρ να κάνουν εξετάσεις, μετά από συμπτώματα που θορύβησαν τους ανθρώπους της ομάδας.

Μαζί με τον Σλούκα είναι θετικοί και άλλοι παίκτες της Φενέρμπαχτσε όπως και άνθρωποι της ομάδας, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει πως όλη η ομάδα μετά την προληπτική εξέταση τέθηκε σε καραντίνα, ενώ επισημαίνεται πως κανείς δεν έμεινε στο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία, πλην ενός υπαλλήλου, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται στην εντατική. Αναφέρονται σαφώς στον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, για τον οποίο κακώς αρχικά είχαν δημοσιοποιήσει οι Τούρκοι πως είχε μπει στην εντατική.

Φενέρμπαχτσε: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Σλούκας και οι συμπαίκτες του

Η είδηση των θετικών παικτών και μελών της Φενέρμπαχτσε σε κορονοϊό έχει ξεσηκώσει και πάλι φωνές κατά της τουρκικής λίγκας και των υπευθύνων που δεν είχαν διακόψει το πρωτάθλημα, όντας το μόνο σε όλη την Ευρώπη που εξακολουθούσε.

Ο ίδιος ο Κώστας Σλούκας και οι συμπαίκτες του είναι χολωμένοι και ενοχλημένοι από αυτό το γεγονός, καθώς θεωρούν ότι δεν τους προφύλαξαν.