Γκράβα: Εκκενώθηκε σχολικό συγκρότημα μετά από φόβους για διαρροή αερίου

Εκκενώθηκαν τα Γυμνάσια και Λύκεια στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, έπειτα από προειδοποίηση του συναγερμού για πιθανή διαρροή αερίου και έντονη οσμή στον χώρο. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Γκράβα: Εκκενώθηκε σχολικό συγκρότημα μετά από φόβους για διαρροή αερίου

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/10) στη Γκράβα, καθώς εκκενώθηκε το σχολικό συγκρότημα της περιοχής, έπειτα από έντονη οσμή και φόβους για πιθανή διαρροή αερίου.

Οι διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων που στεγάζονται στο συγκρότημα επί της οδού Ταυγέτου, προχώρησαν στην εκκένωση των σχολείων, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική στο σημείο κινητοποιήθηκαν 6 πυροσβέστες και 2 οχήματα.

Στο συγκρότημα της Γκράβας λειτουργούν συνολικά 24 σχολεία, στα οποία φοιτούν χιλιάδες μαθητές. Στο σημείο επιχειρούν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, ενώ έχει μεταβεί και κλιμάκιο της εταιρείας φυσικού αερίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποια διαρροή. Οι αρμόδιες δυνάμεις συνεχίζουν την αυτοψία στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος, προκειμένου να διαπιστωθεί τι προκάλεσε την έντονη οσμή.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110