Ολυμπιακός: Ζήτησε από την Euroleague αναβολή ή αλλαγή έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο

Αίτημα στην Euroleague απέστειλε το βράδυ της Δευτέρας (9/03) η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, την Πέμπτης (12/03) για την 29η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός: Ζήτησε από την Euroleague αναβολή ή αλλαγή έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο

Αίτημα στην Euroleague απέστειλε το βράδυ της Δευτέρας (9/03) η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, την Πέμπτη (12/03) για την 29η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Με το αίτημα αυτό οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε ή την αναβολή του αγώνα ή την αλλαγή της έδρας, προτείνοντας να μην παίξουν στο Μιλάνο, αλλά στη Ρώμη ή τη Γένοβα.

Ολυμπιακός: Ατομικό πρόγραμμα και πάλι ο Μιλουτίνοφ

Οι Πειραιώτες πρότειναν ακόμα και το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας σε άλλη χώρα, όπως είχε συμβεί στο παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με την Νταρουσάφακα για το Eurocup και το ματς έγινε στο Βελιγράδι.

Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσαν επίσημα την Euroleague πως η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει αυθημερόν για το παιχνίδι με πτήση τσάρτερ.

Euroleague: Οριστικά στο Τελ Αβίβ το Μακάμπι-Μπασκόνια

Υπενθυμίζουμε πως ο λόγος του αιτήματος του Ολυμπιακού είναι η έξαρση του κορονοϊού στην Ιταλία και δη στην Λομβαρδία και οι συνέπειές αυτού, όπως η αναστολή των αεροπορικών πτήσεων από και προς την Ελλάδα.

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Αναστολή όλων των πτήσεων για Μιλάνο εισηγήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών