Ολυμπιακός: Ατομικό πρόγραμμα και πάλι ο Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται κανονικά για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο την ερχόμενη Πέμπτη (12/03). Απέχει από το πρόγραμμα της ομάδας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός: Ατομικό πρόγραμμα και πάλι ο Μιλουτίνοφ

Από τη μία τα διοικητικά στελέχη βρίσκονται με το ακουστικό στο χέρι για αν δουν τι θα κάνουν εν τέλει με το παιχνίδι στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, ιδίως μετά την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς το Μιλάνο. Από την άλλη όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του συνεχίζουν κανονικά τη δουλειά.

Euroleague: Φτάνει τα 200 ματς ο Μπαρτζώκας!

Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται κανονικά για το παιχνίδι με την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και θα σε κάθε περίπτωση θα είναι έτοιμοι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει προσαρμόσει την τακτική του για τους Ιταλούς, κάνουν βίντεο και ανάλυση και αναμένουν τις οδηγίες.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συνεχίζει να είναι απών από το πρόγραμμα τις υπόλοιπης ομάδας και να ακολουθεί ατομικό. Μέρα με τη μέρα τίθεται ολοένα και πιο δύσκολο να αγωνιστεί στο Μιλάνο αν γίνει ο αγώνας.

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Αναστολή όλων των πτήσεων για Μιλάνο εισηγήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στις 20 Φεβρουαρίου στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ και η μαγνητική στην οποία είχε υποβληθεί είχε δείξει ότι είχε αποφύγει τα χειρότερα. Ο «Νίκο» πάντως συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.