Ολυμπιακός - Πρίντεζης: «Ξέρουμε τι αρέσει στον Σφαιρόπουλο»

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως στον Ολυμπιακό ξέρουν το μπάσκετ που αρέσει να παίζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ανέφερε το «κλειδί» για να πάρει το «διπλό» η ομάδα του Πειραιά στο Τελ Αβίβ.

 Ολυμπιακός - Πρίντεζης: «Ξέρουμε τι αρέσει στον Σφαιρόπουλο»

Για τα προβλήματα που λιγόστεψαν και το πώς βλέπει το επερχόμενο παιχνίδι με την Μακάμπι: «Τα προβλήματα όντως είναι λιγότερα, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν. Ο Μιλουτίνοφ δεν είναι μαζί μας, ο Ρούμπιτ δεν ξέρουμε αν θα είναι σε θέση να παίξει, αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να μπούμε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται σε μια δύσκολη, παραδοσιακά, ομάδα. Για να καταφέρουμε να την κερδίσουμε πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι μπορούμε, ίσως και για 40 λεπτά. Το ελπίζουμε».

Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: «Έχουμε πολλούς παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση»

Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και πως μπορεί ο Ολυμπιακός να χαλάσει τα σχέδια του πρώην προπονητή του: «Όλοι γνωρίζουμε ότι στον κόουτς αρέσει πολύ να επικεντρώνεται στην άμυνα, θέλει να κάνει τη ζωή της αντίπαλης ομάδας πιο δυσκολη, να προσπαθεί εκείνος να τρέχει στον αιφνιδιασμό, να βάζει εύκολα καλάθια και να βρίσκει ενέργεια μέσω της άμυνας.

Αντίστοιχα και εμείς θα πρέπει να το προετοιμάσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε τέτοια πράγματα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό και να καταφέρουμε και εμείς να παίξουμε καλή άμυνα γιατί η Μακάμπι είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο».

Για το «Γιαντ Ελιάου»: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι αυτό θα μας δώσει συγκέντρωση και κίνητρο, παρά ψυχολογία στην άλλη ομάδα».

Κορονοϊός: Θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο; Οδηγός το παιχνίδι Αρμάνι - Ρεάλ

Ολυμπιακός: Με Ρούμπιτ και Πολ και τους ΜακΚίσικ και Μπάικς στο Τελ Αβίβ