Ολυμπιακός: Με Ρούμπιτ και Πολ και τους ΜακΚίσικ και Μπάικς στο Τελ Αβίβ

Ρούμπιτ και Πολ προπονήθηκαν με την ομάδα και θα μπουν στην αποστολή για το Τελ Αβίβ. Μαζί τους και οι Μπάικς, ΜακΚίσικ, συν τον νεαρό σέντερ Χρηστίδη. 

Ολυμπιακός: Με Ρούμπιτ και Πολ και τους ΜακΚίσικ και Μπάικς στο Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, καθώς το βράδυ (22:50) θα αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ, αφού την Πέμπτη (27/2, 21:05) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Μία ομάδα με ισχυρή έδρα, καθώς φέτος είναι αήττητη στο γήπεδο της.

Στα ευχάριστα το γεγονός πως έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος τόσο ο Μπράντον Πολ, όσο και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει ξεπεράσει την ίωση, είναι καλύτερα και είναι δεδομένη η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στη Μακάμπι. Αμφίβολη, όμως, είναι η συμμετοχή του δεύτερου, καθώς δεν είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας ταλαιπωρηθεί περισσότερο με την ίωση. Αμφότεροι, όμως, θα ταξιδέψουν για το Τελ Αβίβ.

Η EuroLeague ανακοίνωσε την άρση του ban στον Ολυμπιακό!

Συνολικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα έχει μαζί του 14 παίκτες! Πέρα από τους Μπράντον Πολ και Όγκουστιν Ρούμπιτ, στην αποστολή θα βρίσκονται για πρώτη φορά και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ύστερα από την άρση του ban της EuroLeague στον Ολυμπιακό, πλέον έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση, τόσο ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, Σακίλ ΜακΚίσικ, όσο και ο συμπατριώτης του γκαρντ, Ντουάιτ Μπάικς. Και οι δύο θα παίξουν κόντρα στη Μακάμπι.

Μαζί τους στην αποστολή τόσο ο 17χρονος γκαρντ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, όσο και ο νεαρός σέντερ, Βασίλης Χρηστίδης, ο οποίος αγωνίζεται με την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Γέμισε την ομάδα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, για παν ενδεχόμενο, ενώ θέλει να τσεκάρει μέχρι και την τελευταία στιγμή την κατάσταση του Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αντιμετωπίζει διάστρεμμα (θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με Παναθηναϊκό), όπως και οι τραυματίες Βασίλης Σπανούλης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Κανονικά στη δωδεκάδα και θα παίξει ο Τέιλορ Ρότσεστι που ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε.