Κορονοϊός: Θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο; Οδηγός το παιχνίδι Αρμάνι - Ρεάλ

Ο κορονοϊός έχει πλήξει την Ιταλία και ειδικά τον Βορρά. Θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο; Οδηγός το παιχνίδι της Αρμάνι κόντρα στη Ρεάλ . 

Κορονοϊός: Θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο; Οδηγός το παιχνίδι Αρμάνι - Ρεάλ

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει την Ευρώπη και ειδικά την Ιταλία, με τα κρούσματα να έχουν φτάσει κοντά στα 250! Οι νεκροί είναι τουλάχιστον 10 και υπάρχει έντονος φόβος πως οι θάνατοι θα αυξηθούν.

Ειδικά στον Βορρά της χώρας, έχουν παρουσιαστεί τα περισσότερα κρούσματα και εκεί φυσικά βρίσκεται το Μιλάνο. Στην Ιταλία, μάλιστα, η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε πως θα αναβληθούν όλοι οι αγώνες μπάσκετ.

Ferrari: «Έκλεισε» τις εγκαταστάσεις της λόγω κορονοϊού!

Το ερώτημα, όμως, είναι το πως θα αντιμετωπίσει το γεγονός η EuroLeague. Αυτή την εβδομάδα, η εκπρόσωπος της Ιταλίας, Αρμάνι Μιλάνο, θα ταξιδέψει στο Κάουνας για το παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Την ερχόμενη εβδομάδα, όμως, και συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου, θα υποδεχτεί την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο, στο πρώτο εντός έδρας ματς της Αρμάνι, ύστερα από την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα.

«Λουκέτο» στο γήπεδο της Αρμάνι εξαιτίας του κορoνοϊού

Θα επιτρέψει, λοιπόν, η EuroLeague να διεξαχθεί η αναμέτρηση; Θα αφήσει την Ρεάλ να ταξιδέψει στο Μιλάνο; Σύμφωνα με την ισπανική Marca, οι Μαδριλένοι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την διοργανώτρια αρχή και περιμένουν απάντηση για το αν θα γίνει το ματς, καθώς και οι ίδιοι είναι επιφυλακτικοί για το αν θα ήταν ασφαλές να πάνε στην Ιταλία.

Το θέμα, βέβαια, απασχολεί και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ας μην ξεχνάμε πως λίγες μέρες μετά, στις 12 Μαρτίου, είναι προγραμματισμένος ο αγώνας των Πειραιωτών κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Στο μεγάλο λιμάνι, λοιπόν, θα αναμένουν να δουν τι θα συμβεί στο παιχνίδι της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα απέναντι στη Ρεάλ, το οποίο θα αποτελέσει και τον οδηγό ενόψει της συνέχειας.

Ιταλία: Πανικός από τον κορονοϊό - Στους 6 οι νεκροί, πάνω από 200 κρούσματα (pics & vids)