Μπάλντγουϊν: «Πρέπει να κάνουμε το βήμα μπροστά»

O Γουέιντ Μπάλντγουϊν επεσήμανε πως λόγω των τραυματισμών, οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να κάνουν το βήμα μπροστά ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Μπάλντγουϊν: «Πρέπει να κάνουμε το βήμα μπροστά»

Ο Γουέιντ Μπάλντγουϊν θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, από την στιγμή που θα απουσιάσουν οι Σπανούλης και Ρότσεστι.

Ο Αμερικανός γκαρντ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε τόσο στην ήττα από την Ζαλγκίρις, όσο και τη συνέχεια της ομάδας: "Ήταν μία μακριά νύχτα μετά την ήττα και την πτήση. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Είναι ένα δύσκολο σημείο της σεζόν. Έχουμε τραυματίες, οπότε οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Αυτό περιλαμβάνει εμένα και τον Κόνιαρη, πρέπει να ανεβούμε επίπεδο και να βρούμε έναν τρόπο να κερδίσουμε».

Για το ματς με ΤΣΣΚΑ και αν υπάρχουν ελπίδες για πλέι-οφ: «Τους ξέρουμε, τους κερδίσαμε στον πρώτο γύρο στη Μόσχα. Θέλουμε νίκες σε όλα τα ματς για να περάσουμε στα πλέι - οφ, δεν βλέπω τον λόγο για να μην τα καταφέρουμε. Θυμόμαστε πέρσι ότι ο Ολυμπιακός ήταν για μεγάλο διάστημα ανάμεσα στις 4-5 top ομάδες, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί. Όλα είναι πιθανά σε αυτό το τρελό πρωτάθλημα, πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη».

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει - Δεν είναι ομάδα να δίνει πνοή»

Ολυμπιακός: Λειψανδρία ενόψει ΤΣΣΚΑ - Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη, Ρότσεστι, Χαραλαμπόπουλο