Ολυμπιακός: Λειψανδρία ενόψει ΤΣΣΚΑ - Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη, Ρότσεστι, Χαραλαμπόπουλο

Oύτε... δεκάδα δεν μπορεί να συμπληρώσει ο Ολυμπιακός. Θα αγωνιστεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ χωρίς τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Ρότσεστι, ενώ είναι νοκ-άουτ και ο Χαραλαμπόπουλος. 

Ολυμπιακός: Λειψανδρία ενόψει ΤΣΣΚΑ - Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη, Ρότσεστι, Χαραλαμπόπουλο

Πέρα από τα αγωνιστικά θέματα, εμφανίστηκαν και προβλήματα με τραυματισμούς στην ομάδα του Ολυμπιακού. Πέρα από τη γνωστή απουσία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου (βαρύ διάστρεμμα και εκτός για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου), ήρθε το πρόβλημα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο υπαρχηγός της ομάδας ταλαιπωρείται με θλάση στα πλευρά, έχει αιμάτωμα, οι ενοχλήσεις παραμένουν, δεν έχει λάβει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας και αποφασίστηκε να τεθεί νοκ-άουτ από το παιχνίδι της Πέμπτης (6/2, 21:00) κόντρα στη ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθαν και δύο νέα προβλήματα, με τους τραυματισμούς των Βασίλη Σπανούλη και Τέιλορ Ρότσεστι. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει θλάση στη γάμπα, έχει ενοχλήσεις και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Στο ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν θα παίξει ούτε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, καθώς έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο.

Οι ενεργοί παίκτες του Ολυμπιακού, λοιπόν, είναι οι εξής: Κόνιαρης, Μπάλντγουϊν, Πολ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Ρούμπιτ, Μιλουτίνοφ, Έλις, συν τον νεαρό Νικολαϊδη.