Παπανικολάου: «Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ»

Ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Άλμπα τόνισε πως πιστεύει στην είσοδο στην οκτάδα.

Παπανικολάου: «Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ»

Όλο και απομακρύνονται τα πλέι οφ για τον Ολυμπιακό που δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Άλμπα. Ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως αν δεν το πίστευε δεν θα βρισκόταν στην ομάδα.

Πρίντεζης: «Δεν έχουμε δικαίωμα να κοιτάμε μακριά»

Αναλυτικά ο Κώστας Παπανικολάου είπε:

«Σημασία δεν έχει το πώς τελείωσε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Άλμπα παίρνει αυτοπεποίθηση από το ρυθμό της και δεν μπορέσαμε να το ελέγξουμε καθόλου από την αρχή του αγώνα. Το θέμα είναι όταν παίζεις τέτοια ματς, να είσαι προετοιμασμένος από την αρχή για να κόψεις το ατού του αντιπάλου. Αν δεν το κάνεις, ο,τι κι αν κάνεις μετά, είναι περιττό».

Κόνιαρης: «Δύσκολο να παίζεις με τόσες αλλαγές»

Για τα σκαμπανεβάσμτα είπε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι η έλλειψη σταθερότητας. Όταν είσαι επαγγελματίας, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για οποιαδήποτε συνθήκη. Το να είσαι σταθερός απαιτεί συγκέντρωση. Με το που κερδίζουμε ένα παιχνίδι, χάνουμε τη συγκέντρωση και είναι σαν να χαλαρώνουμε. Και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, γιατί είμαστε ήδη σε πολύ δύσκολη θέση. Το κεφάλι μας είναι κάτω από το παρκέ, γι' αυτό πρέπει να δουλεύουμε πολύ. Δεν θέλω να μαυρίσω την κατάσταση».

Ολυμπιακός - Άλμπα 86-93. Μπαρτζώκας: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν κοιλιά»

Για το αν προλαβαίνει τα πλέι οφ ο Ολυμπιακός: «Αν δεν πίστευα ότι προλαβαίνουμε τα πλέι οφ, δεν θα συνέχιζα να παίζω και να προπονούμε. Έχουμε κάνει πολλές υπερβάσεις στο παρελθόν. Πρέπει όμως να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Με τον κόουτς κάναμε δυο προπονήσεις και σε τέτοιο διάστημα δεν προλαβαίνεις να δουλέψεις στη φιλοσοφία ενός προπονητή. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο κόουτς, έχει τα παράσημα της προσπάθειας και της δουλειάς του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Νομίζω ότι όλα αυτά θα βοηθήσουν την ομάδα. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος».