Πρίντεζης: «Δεν έχουμε δικαίωμα να κοιτάμε μακριά»

Ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου έκανε σκληρή κριτική στην ομάδα.

Πρίντεζης: «Δεν έχουμε δικαίωμα να κοιτάμε μακριά»

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να νικήσει την Άλμπα Βερολίνου και πλέον βλέπει τις ελπίδες του για είσοδο στην πρώτη οκτάδα να ψαλιδίζονται. Οι Πειραιώτες ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα για να μπουν στα πλέι οφ. Ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως χρειάζεται πειθαρχία και πως κανείς δεν κοιτάζει μακριά.

Παπανικολάου: «Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Αυτό είναι το πρόβλημά μας από την αρχή της σεζόν. Φαίνεται πως δεν διαχειριζόμαστε μια μεγάλη νίκη. Χρειάζεται διάρκεια, πειθαρχία. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται και ταπεινότητα. Δυστυχώς δεν το έχουμε μέχρι στιγμής. Όλοι πρέπει να το δουλέψουμε, όσο προλαβαίνουμε».

Κόνιαρης: «Δύσκολο να παίζεις με τόσες αλλαγές»

Για το αν υπήρξαν παίκτες που «ψήλωσαν» μετά το διπλό στη Βαλένθια: «Δεν... ψήλωσε κανείς, δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα. Είναι θέμα εικόνων, κατεύθυνσης, ρόλων, του πώς μπορείς να είσαι χρήσιμος, να έχεις σωστή χημεία. Στο παρελθόν όταν δεν παίζαμε καλά, κερδίζαμε. Φέτος δεν τα έχουμε καταφέρει, πρέπει να το βρούμε.

Ολυμπιακός - Άλμπα 86-93. Μπαρτζώκας: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν κοιλιά»

Για τις «ερυθρόλευκες» πιθανότητες για είσοδο στην οκτάδα: «Είναι λάθος να βλέπουμε μακριά. Ποτέ δεν το κάναμε. Φέτος δεν έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν θα έχουμε κίνητρο και πως δεν υπάρχουν ελπίδες για τα πλέι οφ. Πρέπει να βελτιωθούμε. Τα παλαιότερα χρόνια μπαίναμε με άλλους στόχους, αλλά και πάλι κοιτούσαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα».

Για τις αλλαγές προπονητών: «Είναι μια χρονιά με αλλαγές. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά δεν είναι εύκολο για τον παίκτη. Καινούργια συστήματα, νέες τακτικές. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να βρίσκεις τρόπο να νικάς και να κάνει ο καθένας αυτό που πραγματικά μπορεί».