Κόνιαρης: «Δύσκολο να παίζεις με τόσες αλλαγές»

Ο Αντώνης Κόνιαρης αναφέρθηκε στους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού από την Άλμπα στο ΣΕΦ και υπογράμμισε πως «δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Κόνιαρης: «Δύσκολο να παίζεις με τόσες αλλαγές»

Για την ήττα του Ολυμπιακού από την Άλμπα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αντώνης Κόνιαρης μετά το τέλος του αγώνα στο «ΣΕΦ». Μιλώντας στην κάμερα της «NOVA» ο νεαρός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» επεσήμανε:

«Η Άλμπα είναι μια ομάδα πολύ επιθετική, ειδικά στα πρώτα 10". Έπρεπε να σταματήσουμε αυτό κυρίως, δεν το κάναμε. Έχουμε δεχθεί πολλές φορές πάνω από 90 πόντους, πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά δεν πρέπει σε ματς μπροστά στον κόσμο σου να δέχεσαι τόσους πόντους».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να παίζεις με τόσες αλλαγές μες στην χρονιά. Ο κόουτς είχε μόλις δυο μέρες να μας δείξει πώς θέλει να πορευθεί. Είναι δύσκολο να βάλεις τις βάσεις σε 48 ώρες. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά, αλλά δεν είναι εύκολο όλοι να προσαρμοστούμε σ' αυτά που θέλει ο προπονητής. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω ενέργεια και διάθεση».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ, απάντησε: «Σκεφτόμουν και πριν πόσο δύσκολο είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Όπως όμως είπε και ο προπονητής μας, πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την επόμενη προπόνηση σ' αυτή τη διοργάνωση».