«Παράταση στην υπόθεση της Μονακό μέχρι τον Ιούνιο»

Όπως αναμενόταν, η υπόθεση της Μονακό μετατίθεται για μετά το τέλος της σεζόν. 

«Παράταση στην υπόθεση της Μονακό μέχρι τον Ιούνιο»

Παράταση μέχρι τις 12 Ιουνίου πήρε η υπόθεση της Μονακό και έτσι η ομάδα θα αποφύγει την άμεση κήρυξη πτώχευσης.

Σύμφωνα με την «L’Equipe» και το «BeBasket» το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει παράταση μέχρι τις 12 Ιουνίου στην υπόθεση της ομάδας του Πριγκιπάτου. Μιας απόφασης αναμενόμενης, μιας και το βασίλειο φρόντισε οικονομικά για την επιβίωση της ομάδας.

Στο επίκεντρο της διαδικασίας βρίσκεται ο πιθανός διορισμός ενός δικαστικού διαχειριστή, κάτι που θα επικυρώσει κι επίσημα την εξαγορά του συλλόγου από το Πριγκιπάτο. Όσο φυσικά, δεν εμφανίζεται κάποιος υποψήφιος αγοραστής.

Παράλληλα, από τη στιγμή που το Πριγκιπάτο δεν έχει μακροπρόθεσμα σχέδια για τη συνέχεια του συλλόγου, είναι εντελώς αβέβαιη η συμμετοχή της Μονακό στη Euroleague την επόμενη σεζόν, καθώς θα πρέπει να αποδείξει την οικονομική της σταθερότητα στην διοργάνωση.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110