Μάντζαρης: «Επιστρέφω στο ΣΕΦ μετά από οκτώ χρόνια - Το νιώθω σαν το δεύτερο σπίτι μου»
Οι δηλώσεις του γκαρντ της Μυκόνου, Βαγγέλη Μάντζαρη εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Στις δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο γκαρντ της Μυκόνου Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο ΣΕΦ μετά τα 8 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Πειραιά (2011-19).
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είναι η πρώτη φορά που πάω στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας και το νιώθω το δεύτερο σπίτι μου. Τώρα βρίσκομαι στη Μύκονο και απολαμβάνω κάθε στιγμή με την ομάδα μας.
Θα πάμε χωρίς άγχος για να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας στα παιχνίδια που απομένουν για την κανονική περίοδο, καθώς πετύχαμε εμφατικά τον πρωταρχικό μας στόχο, που ήταν η παραμονή μας στην κατηγορία ως νεοφώτιστοι».