Μπαρτσελόνα: Έδωσαν άδεια στον Ερτέλ - Ψάχνει ομάδα ο Γάλλος γκαρντ

Η Μπαρτσελόνα έδωσε άδεια στον Τομά Ερτέλ, δεν προπονήθηκε με την ομάδα και ο Γάλλος γκαρντ ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μπαρτσελόνα: Έδωσαν άδεια στον Ερτέλ - Ψάχνει ομάδα ο Γάλλος γκαρντ

Η υπόθεση του Τομά Ερτέλ βρίσκεται στο προσκήνιο. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν υπολογίζει τον Γάλλο γκαρντ. Η διοίκηση ενημέρωσε τον αθλητή να βρει άλλη ομάδα και όλα ήταν έτοιμα για τη λύση του συμβολαίου.

Προσπαθώντας να βρουν τη "χρυσή τομή", ο ατζέντης του παίκτη (Μίσκο Ραζνάτοβιτς) ενημέρωσε τη διοίκηση πως ο Τομά Ερτέλ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε και οι Καταλανοί ήταν έτοιμοι να τον αφήσουν ελεύθερο, για να μετακομίσει στην Πόλη.

Τελικά, όμως, στη συνέχεια ενημερώθηκαν πως ο Γάλλος γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Το γεγονός ενόχλησε τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν εκτός της πτήσης της ομάδας για την επιστροφή στη Βαρκελώνη από την Κωνσταντινούπολη. Ο αθλητής επέστρεψε μόνος του την επόμενη μέρα, δίχως να κάνει καμία δήλωση.

Στη συνέχεια του θέματος, η Μπαρτσελόνα έδωσε άδεια στον Τομά Ερτέλ. Πλέον, δεν προπονείται με την ομάδα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Είναι πολύ πιθανό οι Καταλανοί να του έχουν βάλει όρο να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ εκτός Ισπανίας, τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα να τον στείλουν στην... εξέδρα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Μπαρτσελόνα: Ο Ερτέλ επέστρεψε στη Βαρκελώνη - Έπεσαν πάνω του οι δημοσιογράφοι (vid)

Ένωση παικτών Euroleague για Ερτέλ: «Απαράδεκτη ενέργεια της Μπαρτσελόνα»

Μπαρτσελόνα: Επίσημη απάντηση για Ερτέλ

«Επίθεση» σε Μπαρτσελόνα που παράτησε τον Ερτέλ στην Τουρκία!