«Επίθεση» σε Μπαρτσελόνα που παράτησε τον Ερτέλ στην Τουρκία!

Η Μπαρτσελόνα άφησε τον Γάλλο άσο της ομάδας Τομά Ερτέλ στην Τουρκία γιατί συζητούσε με τη Ρεάλ και όχι με τη Φενέρ! Η ανακοίνωση της ένωσης των παικτών της Ισπανίας και το ποστάρισμα του Μάικ Τζέιμς.

«Επίθεση» σε Μπαρτσελόνα που παράτησε τον Ερτέλ στην Τουρκία!

Φοβερά πράγματα στην Μπαρτσελόνα που σίγουρα δεν τιμούν τον Σύλλογο. Ο Ερτέλ είχε ενημερώσει πως συζητούσε με την Φενέρμπαχτσε για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά στην πραγματικότητα μιλούσε με την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο τεχνικός Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το κατάλαβε και στην Μπάρτσελόνα έγιναν έξαλλοι θεωρώντας τον «προδότη». Μάλιστα τον άφησαν στην Κωνσταντινούπολη αφού του απαγόρευσαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να επιστρέψει με την αποστολή στη Βαρκελώνη.

Μπαρτσελόνα: Έβαλαν «φρένο» για Ερτέλ - Περιμένε να μείνει ελεύθερος και να πάει Ρεάλ!

Η κίνηση αυτή έχει σηκώσει, όπως είναι λογικό, θύελλα αντιδράσεων.

Θέση για το συμβάν πήρε και η Ένωση Παικτών Ισπανίας αναφέροντας στον επίσημο λογαριασμό που διαθέτει στο twitter: «Στις 00.30 τα ξημερώματα ένας επαγγελματίας παίκτης βρίσκεται μόνος του σε κάποια ξένη χώρα γιατί η ομάδα του δεν του επέτρεψε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής

Είναι απαραίτητο άραγε να εξηγήσουμε σε αυτούς που αποφάσισαν τι συμβαίνει με τον κορονοϊό; Δεν υπάρχει καμία ανθρωπιά; Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον παίκτη για να τον βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί».

Θέση πήρε και ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ανέφερε twitter: «Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν τον άφησαν να μπει στο αεροπλάνο. Πάντα πίστευα ότι η Μπαρτσελόνα είναι από τα χρυσά στάνταρ της EuroLeague, αλλά αν αυτό που είδαμε είναι αυτό που πραγματικά ισχύει, τότε είναι ντροπή.

Δεν σε θέλουμε στην ομάδα και θέλουμε να αποχωρήσεις αλλά μόνο για εκεί που θα σου πούμε εμείς. Δεν έχουμε δικτατορία... Δεν με αφήνεις να φύγω και θα αποφασίσω εγώ για την οικογένειά σου».