Ένωση παικτών Euroleague για Ερτέλ: «Απαράδεκτη ενέργεια της Μπαρτσελόνα»

Η Ένωση Παικτών της EuroLeague πήρε θέση για την υπόθεση του Τομά Ερτέλ, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την ενέργεια της Μπαρτσελόνα.

Ένωση παικτών Euroleague για Ερτέλ: «Απαράδεκτη ενέργεια της Μπαρτσελόνα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ELPA

«Η ενέργεια της Μπαρτσελόνα σε βάρος του Ερτέλ είναι απαράδεκτη

Η Ένωση Παικτών της EuroLeague σοκαρίστηκε όταν άκουσε τα νέα από την Κωνσταντινούπολη, όπου μετά τον αγώνα εναντίον της Αναντολού Εφές, η Μπαρτσελόνα άφησε τον Τομά Ερτέλ, τον δικό του παίκτη, χωρίς τη δυνατότητα να επιστρέψει στην πόλη με την υπόλοιπη ομάδα.

Μπαρτσελόνα: Επίσημη απάντηση για Ερτέλ

Η ELPA ήρθε σε επαφή με τον Τομά και τους εκπροσώπους του χθες το βράδυ και σήμερα, προσφέροντάς του την υποστήριξη στη διαδικασία επιστροφής στη Βαρκελώνη και λήψη τυχόν περαιτέρω μέτρων. Επιπλέον, η ELPA ενημέρωσε την EuroLeagye σχετικά με τις λεπτομέρειες και το περιστατικό. Την ώρα που οι διαφορές στα συμβόλαια παραμένουν περίπλοκο ζήτημα, κανένας παίκτης δεν πρέπει να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση, πολλώ δε μάλλον στην εποχή της πανδημίας COVID-19, όπου η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα του καθενός.

«Επίθεση» σε Μπαρτσελόνα που παράτησε τον Ερτέλ στην Τουρκία!

Η ELPA παραμένει σε επαφή με τον Τομά και ήδη βοηθά στη λήψη των απαραίτητων πληροφοριών προκειμένου να βοηθήσει την EuroLeague και τα πειθαρχικά του όργανα να διασφαλίσουν την εξάλειψη τέτοιων μελλοντικών καταστάσεων».