Δημήτρης Ιτούδης: «Η Euroleague έχει χάσει την έννοια της δικαιοσύνης»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην Euroleague αναφορικά με τα κρούσματα κορονοϊού και τα ματς που κερδίζονται χωρίς να παιχτούν!

Δημήτρης Ιτούδης: «Η Euroleague έχει χάσει την έννοια της δικαιοσύνης»

Ο Δημήτρης Ιτούδης υποστήριξε πως η διοργάνωση χάνει την ανταγωνιστικότητά της αλλά και την έννοια της δικαιοσύνης με όσα συμβαίνουν.

Euroleague για… διασωλήνωση!

«Πιστεύω ότι η EuroLeague χάνει την ανταγωνιστικότητά της και την έννοια της δικαιοσύνης με αυτό που γίνεται. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε, αλλά περιμένουμε και τα αποτελέσματα των τεστ.

Σφαιρόπουλος: «Σωστό να τηρηθεί το αρχικό πλάνο της Euroleague»

Δεν ψάχνω για δικαιολογίες! Θα παλέψουμε, είτε έχουμε πέντε, είτε έξι, είτε εφτά παίκτες, όσους παίκτες και αν έχουμε. Γιατί κανείς εκτός από εμάς δεν θα πει πόσο σημαντικό είναι αυτό για την ομάδα», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παναθηναϊκός: Ήθελε την αναβολή με Βιλερμπάν και όχι το 20-0 - Το αίτημα δεν έγινε δεκτό

«Πιστεύω ότι αυτό που ζούμε έχει όλο και λιγότερη σχέση με το παιχνίδι. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας για κάθε παιχνίδι εμφανίζονται πολλά εμπόδια.

Η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη. Η Χίμκι δεν έχει αρκετούς υγιείς παίκτες, η Ζενίτ δεν ταξίδεψε καν. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο τέλος.

Μπαρτζώκας: «Προφανώς και είναι αλλοίωση της διοργάνωσης» (vid)

Η Βιλερμπάν είχε επίσης πολλά κρούσματα. Εμείς είχαμε 4 κρούσματα και ακόμα περισσότερα στην δεύτερη ομάδα μας. Μπορώ να αναφέρω και άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα, όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά είμαι απλώς ένας προπονητής», σημείωσε ο Ιτούδης.

Πρίντεζης: «Άδικο να μηδενίζεται μια ομάδα – Το ντέρμπι έχει τελειώσει»